Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két tanús polgári esküvőn milyen menyasszonyi ruhatok volt?
Csinos, nagyon elegáns legyen a ruha.
Vagy testhezálló amivel kiemeld a pocakod, vagy egy egyszerűbb bő felső/nadrág/hosszúszoknya kombó amivel takarod a pocakot, jó fodrász/szép smink/szép cipő/egyéb kiegészítők bármelyik szettet feldobják. :)
A másik oldalon álltam, anyakönyvvezető voltam sokáig.Változó volt ki miben jött, volt aki menyasszonyi ruhában, szerette volna ha videón/fotón megörökítik.
Volt aki kosztümben, sötét szoknya-fehér blúz, egész ruha valami csinos/alkalmibb.
Én a helyedben itt szétnéznék: ezek a ruhák később is viselhetők még a terhességed alatt és árban is elfogadhatóak.
Ez csak az én véleményem: az esküvő nagy esemény, két tanúval is. Adjátok meg magatoknak, az eseménynek a tiszteletet azzal,hogy alkalmibb viseletbe öltöztök.
Fehér, elegáns miniruha, rövid (kb. hát közepéig érő) fátyollal, hogy mégis esküvői legyen.
Mondjuk akit csak egy terhesség miatt vesznek feleségül, annak teljesen mindegy.
Kedves hatos válaszoló :) már másfél éve el lettem jegyezve. Amúgy is idén hazasodtunk volna, de a covid miatt nem fogunk szelektálni ki fér bele a 10 fős létszáma és ki nem. Így legjobb megoldás a két tanú... Es majd később tartunk lagzit. De látatlanban nagyon odamondtad most, jár a taps.
Többieknek köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!