Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyugodjak bele, hogy nekem nem lehet esküvőm?
Figyelt kérdés
32 vagyok és most szakított velem a párom, mert szerinte sok gondja van és nem férek bele az életébe.2021. febr. 11. 20:29
1/35 Sunshinedoll válasza:
Miért, te holnap tervezel meghalni? Vagy miértnem lehet később?
2/35 anonim válasza:
Hát mit jelentene számodra az az esküvő? Maga a szertartás hiányzik?
Csak mert én jobban aggodnek a tarstalansag miatt.
Mármint megértelek, nekem se volt esküvőm, mert már öreg voltam menyasszonynak a saját megítélésem szerint, és kicsit szar érzés mikor látom másoknál a face-en hogy kirakjak az ilyen habos babos romantikus képeiket az évfordulóján - de inkább örülök, hogy végül lett szerető társam és gyerekeink..
3/35 A kérdező kommentje:
Nem a habos babos ruha hiányzik, dehogyis...
egy 2 tanússal is beértem volna...
2021. febr. 11. 20:41
5/35 anonim válasza:
Miért, ezek után nem lesz új párod vagy hagyod, hogy tönkretegye az életedet???
6/35 anonim válasza:
Keresni kell egy pasit, vannak, csak észre kell venni őket. Akkor is, ha nem 190 centis, ha nem kockás a hasa, ha nem 900 a havi fizuja,...
7/35 anonim válasza:
#4 Kajak ez a video, mondjuk ez a dude csak a redpillt olvassa fel.
8/35 anonim válasza:
Miért kell minden héten kiírni ezt a kérdést? Igen, tudjuk,30 felett vagy,mi lesz így veled. És szerinted ha a 2 tanús esküvőd után hagy ott valaki,csak mert sikerült végre elvezetnek magad,akkor jobb lesz,hogy de legalább már volt esküvőm 30x évesen? Szánalmas,hogy ezen keseregsz folyton. Kezdj el némi önismeretet tanulni.
9/35 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint sokan vannak így. Úgy tudom, az oldalt azért van, hogy az emberek kérdéseket tegyenek fel.
2021. febr. 11. 21:11
10/35 anonim válasza:
Amugy a 2 tanus temabol is latszik, hogy ennek a feka dude-nak igaza van, teged is csak a lepapirozas erdekel. Megcsak nem is a habos-babos mulatasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!