Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyugodjak meg?

Figyelt kérdés

31N vagyok. A parom kozolte velem, h mar nem szeret annyira, mint a kapcsoltunk elejen. 1 eves kapcsolat, szoval ez meg korai sztem... en amugy ugyanugy szeretem, mint a kapcsolat elejen, sot igazabol lehet jobban is.

Annyira rossz kedvu vagyok emiatt es a siras kerulget. Ugy erzem, h engem mar soha senki nem fog szeretni. Azt erzem, h egyedul fogok megdogleni, mert senkinek nem fogok kelleni.

Hogyan nyugodjak meg?

2020. nov. 4. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
31 évesen ideje lenne felnőnöd és kigyógyulnod a kapcsolatfüggőségedből. Továbbá az sem ártana, ha már annyira odavagy valakiért, esetleg figyelsz is rá.
2020. nov. 4. 23:59
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
Mondjuk ha meg akarsz nyugodni akkor tekerj egy hatalmas trombiat, es pofekeld el.
2020. nov. 5. 00:42
 3/6 anonim ***** válasza:
63%

A rózsaszín köd,szerelem nem is tud megmaradni egy egész életen át!

Mondjuk ebből az 1év az nem olyan hosszú idö!

De a szerelem átalakul egy idő után szeretetté,egymáshoz ragaszkodássá! Így nem jelenti azt hogy nem szeret, csak már nem olyan intenzívek az érzései!

De akkor is lehet figyelmes,gondoskodó csak ezeket Te is vedd észre és értékeld és Te is legyél vele figyelmes lepd meg néha, figyeld mik a szükségletei azt a "lángot" néha fel kell piszkálni!

Aztán hogy pontossan mi van nállatok ennyiből még nehéz megállapítani!

F

2020. nov. 5. 01:40
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Nyugodj meg! Biztos kelleni fogsz valakinek. Lesz olyan, mint te. Aki 10 év múlva is szeretni fog. Sőt jobban fog szeretni a 10.évben, mint az elsőben.

Sok sikert kívánok!

2020. nov. 5. 06:38
 5/6 Noren1989 ***** válasza:
Nyugodj meg, mer attó megnyugszol!!
2020. nov. 5. 07:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj el valahova a barátnőiddel hétvégén, borozzatok egyet, üljetek be valami bárba, kávézóba... (már ha még nyitva lesz egyáltalán, ha nem, akkor valamelyikőtöknél üljetek össze).
2020. nov. 5. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!