Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú esküvők vannak?
Nekünk egy 50 fős családi esküvői ebédünk volt, helyszíni szertartással. 11kor érkeztek a vendégek, 12kor szertartás, utána kezdődött az ebéd és az egész esemény este 7ig tartott. Vőfély, zenekar nem volt, mi vittük a zenét. Klasszikus menyasszony/menyecske tánc nem volt, de első tánc, és Apa-lánya igen, utána meg egy 2-3 órás táncos, beszélgetős "buli".
Mondjuk ennek az egésznek az oka az volt,hogy terhes voltam és nem bírtam volna a lagzit, a vendégeknek se volt szállás, mindenki ment utána haza. Mindenesetre baromi jól sikerült. :)
Nekünk ketté lesz osztva. Polgári és utána éttermi kaja a szűk(ebb) családdal. Aztán buli a barátokkal. Simán csak kibérelünk egy kisebb, normális kinézetű kocsmát. Jöhetnek ide a rokonok is persze, nem lesznek kitiltva, de szerintem pár óra után maguktól lelépnek majd a nem bulizósok. És így nem 60-70 embert kell megkajáltatni, hanem csak 20-30-at, nem előre kitalált több fogással, hanem mindenki rendel amit akar. És este mégis ott lesznek ünnepelni a barátok is. (Persze valami pizzával vagy szendviccsel nekik is készülünk majd.) De semmi lagzi hangulat, se vőfély, se játékok, se mulatós. Csak egy laza iszogatás.
Nyilván annyi, hogy erre a résztvevőket is így kell felkészíteni, hogy ne állítsanak oda a menyasszonytánc pénzzel, meg a nászajándék féldisznóval.
Szerintem az lehet a jó megoldás, hogyha már a meghívóban és szóban is megmondjátok, hogy "az esküvő utáni mulatság/"lagzi" éjfélig tart.
Egyébként én olyat nem láttam, hogy a menyasszony lagzinál 7 órán keresztül végigtáncolt. Simán leültek, beszélgettek, odaült a vendégekhez, egyedül a menyasszonytáncot szokás úgymond végigtáncolnia, de azt meg nem muszáj tartanotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!