Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen típusú esküvők vannak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú esküvők vannak?

Figyelt kérdés
Valahogy az éttermi beszélgetés és a lagzi között szeretnék egy átmenetet. Legyen kis tánc, de ne kelljen 7 órán keresztül táncolnom. Ezt hogy lehetne? Olyan 50-60 főre gondoltunk
2021. jan. 23. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Bármilyet lehet, amit a pénztárcátok megenged. Nincsen semmiféle szabvány, vagy típusok amikből választani kell. Ha nem szeretnél hajnalig bulizni, például jó megoldás lehet, ha a násznép éjfél után ünnepélyesen elbúcsúztat titeket. Utána mindenki eldöntheti, hogy meddig szeretne maradni.
2021. jan. 23. 23:11
 2/7 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Attól is fûgg, hogy mikor akarjátok, tavasszal vagy nyáron?
2021. jan. 23. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk egy 50 fős családi esküvői ebédünk volt, helyszíni szertartással. 11kor érkeztek a vendégek, 12kor szertartás, utána kezdődött az ebéd és az egész esemény este 7ig tartott. Vőfély, zenekar nem volt, mi vittük a zenét. Klasszikus menyasszony/menyecske tánc nem volt, de első tánc, és Apa-lánya igen, utána meg egy 2-3 órás táncos, beszélgetős "buli".

Mondjuk ennek az egésznek az oka az volt,hogy terhes voltam és nem bírtam volna a lagzit, a vendégeknek se volt szállás, mindenki ment utána haza. Mindenesetre baromi jól sikerült. :)

4/7 anonim ***** válasza:
Ja és ez téli esküvő volt.
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen volt. Étterem külön helyisége,de volt dj és ceremóniamester is. Volt hely szerencsére táncnak is. Először csak vacsit akartunk,de úgy voltunk vele,legyen zene is. Nem laptoprol szerettük volna,már csak a jogdíjak miatt is.. voltak ugyan fő részei az estének, torta,csokor és harisnyakoto dobás, nyitó tánc helyett inkább nyitó zene,amibe aztán mindenki bekapcsolódott. 50 fő helyett 30an voltunk végül,és 1-ig tartott a buli. Nem volt menyasszony tánc,menyaszony rablás,meg játékok sem. Atoltoztem kényelmesebb ruhába,de nem volt bekonferálva. Nem volt sok kötelező elem, lényeg hogy aki akart táncolt,aki nem,az üldögélt és beszélgetett. Ha terveztek ceremónia mestert,vele meg tudjátok beszélni,hogy mit szeretnétek és mit nem. Lényeg ami nektek jól esik és be szeretnétek vállalni. Csak azért mert muszáj ne csináljátok.
2021. jan. 23. 23:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekünk ketté lesz osztva. Polgári és utána éttermi kaja a szűk(ebb) családdal. Aztán buli a barátokkal. Simán csak kibérelünk egy kisebb, normális kinézetű kocsmát. Jöhetnek ide a rokonok is persze, nem lesznek kitiltva, de szerintem pár óra után maguktól lelépnek majd a nem bulizósok. És így nem 60-70 embert kell megkajáltatni, hanem csak 20-30-at, nem előre kitalált több fogással, hanem mindenki rendel amit akar. És este mégis ott lesznek ünnepelni a barátok is. (Persze valami pizzával vagy szendviccsel nekik is készülünk majd.) De semmi lagzi hangulat, se vőfély, se játékok, se mulatós. Csak egy laza iszogatás.

Nyilván annyi, hogy erre a résztvevőket is így kell felkészíteni, hogy ne állítsanak oda a menyasszonytánc pénzzel, meg a nászajándék féldisznóval.

2021. jan. 24. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lehet a jó megoldás, hogyha már a meghívóban és szóban is megmondjátok, hogy "az esküvő utáni mulatság/"lagzi" éjfélig tart.

Egyébként én olyat nem láttam, hogy a menyasszony lagzinál 7 órán keresztül végigtáncolt. Simán leültek, beszélgettek, odaült a vendégekhez, egyedül a menyasszonytáncot szokás úgymond végigtáncolnia, de azt meg nem muszáj tartanotok.

2021. jan. 25. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!