Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő ilyen családdal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő ilyen családdal?

Figyelt kérdés
A családom egyik fele nem bír meglenni a másik mellett viszont szeretnék mindenkit meghívni. Félek azonban, hogy tönkretennének mindent, nem bírnak viselkedni. Valakinek volt hasonló? Hogy lehet ezt megoldani?
2021. jan. 23. 18:52
 1/8 Angel3000 ***** válasza:
100%
Szia! Bizony, hogy ilyesmi elôfordul, tapasztalatbòl tudom. Én ugy oldottam meg, hogy egy jò hosszù asztalt vàlasztottam és elkûlönitettem ôket, ugy hogy messze ûltettem egymàstòl ôket. Igy nem volt mòdukban beszélgetni sem egymàssal.
2021. jan. 23. 21:19
 2/8 A kérdező kommentje:
És a táncnál sem volt probléma?
2021. jan. 23. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
2es! Vagy pl dohányzás közben is lehet konfrontálódni, hat az alkolhol előjönnek a sérelmek,kimennek levegőzni külön külön kint meg összefutnak. Én nem hívnám csak a fontosabbik felét.
2021. jan. 23. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:
De mindkettő egyformán fontos :/
2021. jan. 23. 23:02
 5/8 Savlekotő ***** válasza:
53%
Olyat nem hívunk aki nem tud disztingválni nyilvánosan főleg ha még be is tölti magát,két tanú és csókolom,amúgy is pandémia van.
2021. jan. 24. 02:20
 6/8 anonim ***** válasza:
A szüleimről sok minden elmondható, de a békés szétválás nagyon nem. Együtt borzalmasak voltak. Az esküvőmre mégis mindketten megjelentek az új partnerükkel és tudtak viselkedni. Nem kibékültek, inkább az alkalommal foglalkoztak egymás helyett. Szerintem nálad is a szüleidről van szó. Meg lehet kérni őket, hogy felnőttként viselkedjenek? Aki mereven elzárkózik és csak a másikat szidja, azt nem hívnám meg, de kétlem, hogy odáig elmennének.
2021. jan. 25. 02:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig igenis viselkedniük kell. Gondolom nem 5-10 éves gyerekekről van szó. Számomra döbbenetes hogy ezen kell aggódni... Ez a nap nem róluk szól hanem rólatok akinek van egy csöpp kis intelligenciaja az felfogja és ehhez mérten viselkedik.

Ültesd őket messze egymástól szerintem hidd el nem fognak odamenni egymáshoz direkt idegesíteni a másikat. Ha igen akkor meg tényleg meg se érdemlik hogy ott legyenek.

Nálunk jövőre lenne az esküvő az én szüleim is elváltak nem olyan jó a viszony de sose cirkuszolnának az esküvőmön. A vőlegényemnel is elváltak a szülők ott viszont igen kemény ellentétek voltak/vannak az anyukája nagyon nem örül neki de azt mondta hogy fiam ez a te eskuvod az a fontos hogy az legyen ott akit te akarsz. Szóval bár az anyukája ki nem állhatja az apját okkal de ennek ellenére normálisan áll hozzá. Jó messze ültetjuk őket egymástól.

27N

2021. jan. 27. 22:02
 8/8 Angel3000 ***** válasza:
Nem volt a tàncnàl se probléma szerencsére! Kûlön ûltetés nekem bevàllt!
2021. jan. 29. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!