Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudják tartani az esküvőt tavasszal lagzival,ami nem 2tanús??
A korábbi válaszoló vagyok, aki a júliusi esküvőt írta, csak most látom amit írtál. Köszi 22-es :)
Bocsi, hogy ezt mondom, de a párod egy jó nagy papucs. Nem a tiéd, a családjáé. Tényleg bocs, de én nem kezdenék ilyen emberrel, mert képtelen lennék elviselni, hogy "becsicskul" a családjának, akik közbe úgy bánnak vele mint a szarral. A másik meg az, hogy nem tudom, közös vagy külön kasszán vagytok-e, de ha közös, én biztos nem engedném, hogy az én pénzemből egy fillért is adjon ilyen rokonoknak. Ráadásul úgy, hogy a büdös életben nem kapjátok vissza tőlük.
Meg kicsoda a nagyi, az angol királynő talán, hogy ennyire körülötte forog minden?
Tényleg ne engedj ebben az esküvős dologban, mert garantálom neked, hogy ezzel nem lesz vége a pénzszórásnak. Ma esküvő, holnap jön a kölyök, ott is nyitni kell a pénztárcáját. Mert különben a nagyi megharagszik...
Ocsmány dolog ezt írni, de az ilyen pasasokat vagy beidomítod, vagy dobod.
Én egyikbe se adtam volna semmit. Üdvözlőlap oké, elég lett volna az a borítékba. De hogy még ki is adja a család utasításba, hogy ennyi meg annyi ezer kell bele, hát ne haragudj, de a szánalom csúcsa. Ilyen családtól én menekülnék.
Tényleg vedd komolyan amit írtam, és próbáld meg a párodat minél előbb leválasztani róluk, mert ennek nem lesz vége. Mondom, jönnek majd a pulyák, és nyilván az utasítás akkor is ki lesz adva, hogy fizessen. Szerinted nemet fog mondani? :) Nem hiszem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!