Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői meghívó, "saját kezűleg"?
Van köztetek olyan, aki saját maga tervezte az esküvői meghívót és csak kinyomtattatta egy nyomdában? Milyen programmal csináltátok?
Az esküvő nem olcsó mulatság, amin lehet, szívesen spórolnék egy kicsit. A meghívót pedig úgy sem sokan őrizgetik...

Kolleganőm vett szebb papírt és kézzel írta - de mondjuk ő ilyen fajta. :)) Egyébként Canva. :))
Ha lesz esküvőm, én is inkább magam csinálnám a mehívókat, fölöslegesnek érzek ezért nagyob összeget kidobni. És szerintem lehet igényeset csinálni kis ráfordítással.
"A DJ 130-150 ezer Ft környéke. Gondoltunk arra, hogy simán összeválogatunk egy lejátszási listát és kibérelünk egy hangcuccot, az valószínűleg jóval olcsóbb lenne, de kicsit félek tőle, hogy a számok között túl nagy lenne a szünet, ha nincs egy picit "összeszerkesztve"."
Uhh... Oké, esküvői árak, de tényleg sok. Most augusztusban voltam egy esküvőn, mondjuk az valamivel kisebb volt. De ott előre volt összeállítva egy tracklist és egy ismerős kezelte, néha mondott is átvezető szövegeket. Jót buliztunk, szerintem ha jó a társaság, szeretnek táncolni és van, aki vállalja, hogy DJ lesz (és megbízható is, nem fog 1 óra múlva berúgni), akkor ez is egy opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!