Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő családtag szülinapján?
Figyelt kérdés
2021 nyarán lesz az esküvönk. A leenedö sógórnöm problémázik hogy az a dátum a lánya 6. Szülinapján lesz. Ő neki alart bulit szervezni de így minden pénz ami lagzobkra megy el a szülinap elmarad szerinte...
Válasszunk másik dátumot?
Mi úgy gondoltuk hogy maid a vacsora után külön tortát kap a szülinapos
Tényleg nem a legjobb párosítás. Amennyiben lehetséges, nem lehet akárcsak egy nappal eltolni? Nyilván a kettő közül az esküvőtök fontosabb.
2020. dec. 22. 13:07
2/19 anonim válasza:
Ez a ti esküvőtök, nem kell igazodnotok senkihez. A sógornőd problémája, hogy ezen fennakad. Persze, kisgyerek a lánya, de szerintem neki sokkal nagyobb élmény lenne a születésnapja, ha egy esküvőn kap ő is egy külön tortát és mindenki fel fogja köszönteni.. Hidd el soha nem fogtok egy olyan dátumot találni, ami mindenkinek jó. Hol az egyik születésnapja lesz, hol a másik megy nyaralni, hol a harmadik nem tud szabadságot kivenni. Ez rólatok szól, nem másokról.
2020. dec. 22. 13:09
3/19 anonim válasza:
2-es vagyok
Ráadásul nem is arról van szó, hogy a születésnap elfelejtődik, szerintem nagyon korrekt hozzáállás tőletek, hogy gondoltok rá és külön tortát kap, meg gondolom közösen felköszönti az egész násznép.
2020. dec. 22. 13:11
4/19 anonim válasza:
Azért az elég kemény, hogy nem is azon problémázik, hogy a gyerek szülinapján nem tudnak bulit szervezni, hanem hogy minden pénz rátok megy. Én nem gondolom, hogy ehhez kéne igazítani az esküvőtöket. Persze, ha van rá lehetőség, és alapvetően jóban vagytok, akkor megtehetitek ezt a gesztust, de én is úgy gondolom, hogy úgysem lesz olyan időpont, ami mindenkinek jó.
2020. dec. 22. 13:14
5/19 anonim válasza:
"Mi úgy gondoltuk hogy maid a vacsora után külön tortát kap a szülinapos"
Meg ne próbáld! Nehogy már az esküvőtök, ami csak egyszer van az életben és csak rólatok szól, adjon otthont egy kislány szülinapjának. Ebben nyugodtan legyél önző, ne engedd, hogy ilyen mellékes dolgokkal elszúrják a nagy napot!
A gyerek szülinapját lehet előbb vagy utóbb is ünnepelni.
2020. dec. 22. 13:18
6/19 anonim válasza:
1-es sajnos ez nem így megy, hogy csak úgy el lehet tolni egy esküvőt. Nagyon sok hely már évekkel előre le van foglalva. Főleg jövőre tele lesz minden, hiszen idén sok esküvő le lett fújva a covid miatt. A helyszín, a vőfély, a zenekarok (he lesznek) nagyon be vannak táblázva, fél évvel előtte már nem biztos, hogy össze lehet hozni mindent és mindenkit egy másik napra. Aztán még a vendégekre ki sem tértünk, tuti más időponttal is lesz valakinek valami problémája.
2020. dec. 22. 13:19
7/19 anonim válasza:
Az esküvő sokkal nagyobb ünnep. A szülinapot ez egyszer át kell rakni máskorra, nem dől össze a világ.
2020. dec. 22. 13:19
8/19 anonim válasza:
7esnek igaza van
2020. dec. 22. 13:20
9/19 anonim válasza:
Remélem ezt most nem komolyan kérdezted meg. Falnak megyek tőled, ne legyél már ennyire anyámasszony katonája!
2020. dec. 22. 14:40
10/19 anonim válasza:
Hát sztem, ha lehet, inkább rakjátok át. Azért nem két Ft-ot szoktak nászajándékba adni, és tényleg lehet, hogy nem marad elég a gyerek szülinapjára. Ráadásul mindig ugyanazon a napon ünnepelnétek az évfordulót, mint a gyerek szülinapja. Nem szerencsés, na.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!