Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen esetben elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetben elfogadható megmondani valakinek, hogy ne menjen hozzá valakihez?

Figyelt kérdés
Nem megtiltani, csak véleményt mondani róla.
2020. dec. 10. 00:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha az alábbiak közül valamelyik fennáll amiről nem tud a másik fél: megcsalás, anyagi haszonszerzés, nemváltoztatás, sokaknál vállalhatatlan múlt, nem bírja a metált.
2020. dec. 10. 00:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz arról egy rossz dolgot, akihez hozzá akar menni.
2020. dec. 10. 01:12
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Ha kérdeznek.

Én még azt sem mondanám el, ha az illető az esküvő előtt pár nappal félrelépett. Inkább a félrelépővel beszélgetnék el.

2020. dec. 10. 02:28
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem, ha egy közelebbi viszonyban bármikor megmondhatod a másiknak a véleményed. Szép is lenne, ha egy baráti viszonyban nem mondhatnád meg a másiknak, hogy mit gondolsz. (Nekem is megmondták, amiért akkor is hálás voltam, amikor nem volt igazuk.) Én egy barátnőmnek a pasiját rühelltem, link alaknak tűnt, aki kihasználta a barátnőmet, és sem külsőre, sem belsőre nem voltak egy szinten. Én mindig mondtam, hogy nem kéne vele lennie. És ekkor a barátnő el sem mondott még nekem olyanokat, hogy a pasi megrángatta meg ilyenek... Aztán csak kiderült, hogy a pasi még csalta is.

Egy távolabbi viszonyban csak akkor, ha 1. kikérik a véleményed, 2. tudsz valami terhelőt ránézve, pl. megcsalás.

2020. dec. 10. 08:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem baráti vagy rokoni viszonyban ilyen véleményt ki szabad nyilvánítani. Ugyanakkor alaposan meg is kell indokolnod, hogy miért gondolod azt, hogy nem illenek össze, különben az efféle véleményed egészen biztosan falra hányt borsó lesz, és legfeljebb annyit érsz el vele, hogy az illetővel megromlik a viszonyod. Többé-kevésbé objektív érveket kell felhoznod. Ilyenkor az olyasfajta vélemény, hogy nem szimpatikus a társjelöltje neked, semmit sem ér. Mindettől függetlenül még alapos érvek esetén is fel kell készülnöd arra, hogy semmibe veszik a véleményed. Csak akkor van esélyed a befolyásolásra, ha ő maga is bizonytalan, hogy jól döntött-e. Ez nem olyan döntés, amitől könnyen eltántoríthatók az emberek, ha egyszer már meghozták.
2020. dec. 10. 09:10
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Közeli viszonyban vagyunk.

Igazából ahogy az 5-ös is mondta, ő maga is bizonytalan, hogy jól döntött-e, és mivel már nem olyan fiatal (35), úgy érzi, ezt kell tennie.

Nincs megelégedve a kapcsolatával, teljesen más igényeik vannak stb...

De már csak pár hónap van az esküvőig...

2020. dec. 10. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Na, ha úgy van, ahogy írod, akkor nem lesznek sokáig együtt, viszont lesz egy elrontott élete.

Egy 35 éves nő még nem annyira idős, hogy ne kezdhetne életet egy jobban hozzá illő férfivel és még a gyerekszülés is belefér, akár kétszer is.

Viszont ha ezzel a férfivel elpazarolja pár évét, akkor egy újabb ismerkedés (és szülés-ek) egyre kevésbé férnek bele a még termékeny idejébe.

2020. dec. 12. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Elmondhatod, de sokat nem érsz el vele. Én is próbáltam lebeszélni a barátnőmet egy eskuvőről, ahol még a férj jelöltet sem szerette, sőt kinyilvánította hogy egyenesen undorodik töle. De csak azért is direkt hozzá ment feleségül, csak hogy elmondhassa hogy ő is férjhez ment. Csak divatból csinálják az ilyenek. Ja és persze bebiztosította magát anyagilag mert a férjnek már volt előtte több millió ft megtakarítása.

Persze én vagyok a barátnőm szemében a mocskos szemétláda mert nem támogatom benne.

Meg is szakítottam vele a kapcsolatot 🙄

2020. dec. 12. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!