Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerult a karikagyurutok?
Figyelt kérdés
Arra lennek kivancsi, ki mennyiert vett 14K feher arany karikagyurut parban es nagyjabol milyet. Marmint milyen jellegut, mennyi kovel milyen kovel.#fehérarany #Karikagyuru
2020. nov. 26. 14:46
11/15 Horkýže Slíže válasza:
Kb 600€, feher arany gyemant kovel.
12/15 anonim válasza:
190 ezer volt pont egy éve. Fehérarany, belső gravírozással és az enyémben van 10 darab nagyon picike gyémánt.
13/15 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek, csak nem reg vasaroltunk egy szettet egy csaladi vallalkozastol es elkezdtem gyanakodni, hogy lehet tul sokat fizettunk. Nem talaltam sehol a feher arany grammja mennyi mostanaban, ezert kerdeztem.
2020. nov. 28. 12:11
14/15 anonim válasza:
12 vagyok. Budapesti viszonylatban az igényeink mellett az az ár, amennyiért végül vidéken megvettük a gyűrűinket, nagyon jónak számít.
Voltunk karikagyűrű szalonokban, ott azért olykor s*eggre ültem, szóval amiket itt írtak, azok nagyon barátiak. :)
Ha nektek ért annyit, akkor ne bánd. Egy életen át fogjátok hordani. :)
15/15 anonim válasza:
5 éve volt 140e egy pár gyűrű, az egyikben 3 cirkónia kővel, mindkettő kialakítása egyedileg tervezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!