Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha kvázi nincs kit meghívni az esküvőmre? Voltatok már ilyen helyzetben?
Alapjában véve 2 tanús esküvőt szeretnék csak, ugyanis nem szeretem a felhajtást, nem szeretek szerepelni sem és nem igazán szeretem a hagyományokat. Több száz fős esküvő és lagzi gondolatától kiver a víz, bár vendégként szívesen részt veszek rajta. :D
A vőlegényem ezzel szemben nagyobb felhajtást szeretne, bár nyilván egy pár + 2 tanús esküvőnél minden nagyobb. :)
Ő a szülőkön, nagyszülőkön testvéreken kívül nagynéniket, nagybácsikat, unokatesókat, néhány jóbarátot is meghívna. Minimum kb. 30 főt + néhány ember, ha valaki esetleg hozna párt magával, de ha akarna akkor akár 100 embert is el tudna hívni az esküvőnkre. Lagzihoz ő sem ragaszkodik, egy ebéddel/estebéddel bőven megelégedne.
A helyzet az, hogy túl sok embert nem tudnék meghívni. Rokonaim persze nekem is vannak, de nem mindegyikükkel vagyok annyira jóban, hogy meghívjam őket az esküvőmre. Nem igazán tartom velük a kapcsolatot sem, valakikkel már évek óta nem is találkoztam/beszéltem, nem beszélve arról, hogy néhányuk vállalhatatlan. Ezenkívül nekem nincsenek nagyon barátaim, összesen van 1 jó barátnőm, őt kérném fel a tanúmnak.
Kicsit szégyellem is, hogy 0 szociális kapcsolattal rendelkezem, őszintén szólva nem érezném jól magam, hogy az én oldalamról lenne 5 fő, az ő oldaláról pedig 30-35 vagy akár még több.
Tudom, a vírus miatt most amúgy sem lehet nagy eseményt tartani, de mi csak 2021 szeptemberében esküdnénk.
1. Meghívsz random távoli rokonokat (a vállalhatóbb fajtából).
2. Szerzel addig barátokat.
3. Nem törődsz ezzel és örülsz a jövendőbelid barátainak és rokonainak, elvégre úgyis egy család lesztek.
A ki eskuvonkon (4 eve) az en reszemrol csak a szuleim voltak ott (a mi csaladunk ennyire picike, mindenki egyke, a nagyszuleim nem elnek), a ferjem reszerol 30-an. Meg a tanum is a huga volt.
Senki sem akadt fenn ezen.
Ja, es nem vagyok baratkozos sem, szoval baratnok sem voltak ott.
Hosszu tavon aaaaannyira nem szamit az ilyesmi...
Ha lesz esküvőnk, akkor páromnak a szűk családja 10 fő. Nekem 2.
De hát mit csináljak, ha nekem ennyi van? :))
Szerintem fölösleges ezen agyalni, én esküvőn sosem néztem, hogy vajon a résztvevők hány %-a a vőlegény és hány % a menyasszony rokonsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!