Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kis esküvőn mennyire megszokot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis esküvőn mennyire megszokott a vőfély?

Figyelt kérdés
30-40 fős esküvőt szeretnénk, és gondolkodtunk a vőfélyen, hogy ne nekünk kelljen "egyben tartani" a társaságot.
2020. okt. 25. 18:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Simán lehet, ha nektek van rá igényetek. Ennyi embernél akár elég az is tényleg, ha egy nagyobb hangú havert kértek meg.

Ha lagzi is lesz, akkor slusz poén néhány játék. Na nem a vőfélyek által kedvelt pajzán játékok. Szerintem ez ultragáz.

Nekem a ceremóniamesterünk személye nem feltétlenül volt annyira szimpatikus. Néha azt éreztem fogalma sincs arról, mit beszéltünk meg, de azért igyekezett ezt jól leplezni és a vacsorára összeszedte magát. Egyébként jól kezelte a felmerülő helyzeteket, mert onnantól kezdve, hogy leültünk vacsorázni, ellátott minket mindennel és a vendégeket is rendben terelgette (hol lehet átvenni a szobát, melyik lesz az övé, nem találja hol ül, mikor adják át az ajándékot, stb. ez csak néhány azok közül, amiket fél füllel hallottam). Hozott inni, intézte a pohárköszöntőt, már jött is a vacsi, közben körbetolt egy játékot, hogy a vacsi alatt az asztaltársaságoknak akkor is legyen közös témája, ha esetleg nem mindenki ismer mindenkit. Csak akkor zavart minket, ha jött a következő program, így teljesen tartani tudtuk a menetrendet anélkül, hogy mi egyszer is az óránkra néztünk volna, vagy beszéltünk volna rajta kívül bárkivel is. Gyakorlatilag az ő és a teljes szolgáltatói csapat munkájának köszönhető, hogy mi annyira élvezni tudtuk ezt a napot, amennyire. Abszolút gondtalanul éltük meg az eseményeket, csak úgy pörgött körülöttünk minden és mindenki. Nem döntenék most sem máshogy.

2020. okt. 26. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekünk 40 fős esküvőnk volt, legjobb egyetemi barátom apját kértük fel erre, igazán karizmatikus egyéniség. Szépen levezényelte, minden oké volt (és legalább ők is jól érezték magukat a feleségével a lagzinkon.)
2020. okt. 26. 13:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Igazatok van, nekem nem is vőfély kell, hanem ceremóniamester. Én eddig azt hittem, hogy az teljesen ugyanaz (nem sok esküvőn voltam). :-)

Olyan embert szeretnénk majd, aki kicsit egybentartja a társaságot, mert előreláthatólag nem egy városban lesz az esküvő és a vacsora.. Plusz a fele társaság az ország másik feléről érkezik, szóval még helyismeretük sem lesz, nekik sem árt majd a segítség, amíg pl. mi fotózkodunk.

2020. okt. 27. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!