Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői videóért 300-400 ezret kifizetnek?
Mivel ennyi a piaci ára, így akinek ez fontos és megteheti, az kifizeti. Vannak ennél olcsóbb megoldások is, de ennyi pénzért általában kapsz valami extrát. Több ember dolgozik rajta, drónnal, stb.
Ha beleszámolod a videósok szaktudását, és hogy többen vannak ott egész nap, majd az utómunkát, már nem is olyan irreális ez az ár. Nem beszélve arról, hogy többmilliós profi felszereléssel dolgoznak.
De a profi filmes drónfelvétel és a rokonok telefonos videói között sok lépcsőfok van. Egy egyszerűbb felvétel ennél sokkal olcsóbb, és az is csökkenti az árat, ha a videósoknak nem kell egész nap ott lenni.
Nyilván valaki kifizeti, különben nem lenne piaca.
Én nem fizetnék ennyit videóért (fotókért sem), nem igazán érdekel, ráadásul utálom felvételről visszahallani a hangomat.
Mi azt tapasztaltuk a saját életünkben, hogy hiába készítünk kvázi sok videót, szinte sosem nézzük vissza őket. Magunkat meg egyenesen nem szeretjük videón látni, vagyis nekünk nem tartozott a prioritások közé, hogy ennyi pénzt elköltsünk valamire, amit eleinte nézeget az ember, aztán meg max 5-10 évente.
Én fotó fan vagyok, tele vagyunk velük mindenhol minden eseményről, így abból viszont szerettünk volna jót választani, ezen nem spóroltunk. Nekünk ez fontos volt, a videó hiányát nem bántuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!