Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagiak. Ki hogy esküdött?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy kinek honnan lett a lagzira pénze?Szülők vagy ti magatok gyűjtögettétek össze?Hitel?...stb?2010. aug. 6. 13:35
31/41 anonim válasza:
És igen vannak olyan emberek akik csal hitelből tudják megoldani,én nem azt mondom hogy csak akkor házasodjatok meg ha van rá pénzetek és nem kell kölcsönt felvenni.Hiszen a ti nagy napotok lesz.Utána meg valahogy csak tudjátok majd törleszteni.És hát attól is függ hogy mennyit akartok felvenni.
32/41 anonim válasza:
Igen....:(Akkor picivel jobb helyzetben vagytok.
Jó nektek....:(
33/41 A kérdező kommentje:
ezt kinek szántad?
2010. aug. 6. 14:41
34/41 anonim válasza:
Annyi szerencse is van benne hogy van egy kan kutyusom ami fedezést vállal és szoktak hozni szukát neki így 100-150.000 ft be szokott jönni, így az is megy a többi pénz közé.Mert azért nálunk is van olyan hogy nem tudunk félre tenni mert nagyobb a rezsi költség vagy valami.Azért a kutyunak is 20.000ft-os tápot veszek hogy szép legyen,de csak a maga a vizsgái voltak 50.000ft a szűrésekkel együtt.Ha jönne megint fedezés akkor már lenne pénz az esküvőre és el is kezdhetnénk tervezni, de most nincs kilátásban így spórolunk.
35/41 anonim válasza:
Annak irtam, akiknek már van 500 ezer az esküvöre:)Bocsi nem neked nem a kérdezönek!
36/41 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy csak hitelből tud valaki megházasodni, mivel a sima polgári esküvő ingyen van. Olyan van, hogy valaki nagy, csilli-villi esküvőt akar mindenképpen és ezért bármire hajlandó, akár adósságba is veri magát. Ez mindenkinek a saját döntése kell legyen, de én azért igyekszem mindenkit lebeszélni erről. Mindig vannak az embernek költségesebb álmai. Ha minden ilyesmire hitelt vennék fel, akkor már régen eladósodtam volna teljesen és mehetnék a híd alá. Szép dolog a nagy esküvő, de van olyan, hogy valaki nem engedheti meg magának. Ezt vagy tudomásul veszi valaki és kis esküvőt tart (ha nem tud várni) vagy gyűjteni kezd rá vagy "erőlködik". Ez utóbbi teljesen felesleges szerintem. Azért rázzam a rongyot egy napig, hogy utána évekig nélkülözzek érte csak, hogy elmondhassam, hogy mekkora marha nagy lagzim volt?! Ehhez azt hiszem én túl racionális vagyok. :-(
37/41 anonim válasza:
Hát én szerencsés vagyok hogy már ennyim összejött.De kívánom neked hogy olyan esküvőd legyen amilyet szeretnél, hiszen az a te napod lesz.Én nem szólhatok bele ebbe mert nem rám tartozik, de remélem átgondolod mielőtt hitelbe vered magad.
Így már előre is sok sok boldogságot!!!
38/41 anonim válasza:
Szerintem nagyon szep dolog, ha a szulo tudja finanszirozni es nem kell a parnak hitellel kezdeni. Ha nincs erre lehetoseg, jobban jar a par egy szuk koru vacsoraval, hogy ne kelljen a hazassagot egybol hitellel kezdeni. Nekem a szuleim fizettek, szerencsere megengedhettek. Epp az lett volna bunkosag, ha nem fogadjuk el, mivel nekik az okozott oromot, hogy kifizethettek, mert hosszu ideig raktak ra a penzt (nem mi kertuk, hogy igy tegyenek) es igy lathattak, hogy megerte, volt eredmenye. En akkor meg nem kerestem, egyetemre jartam, szoval nagy segitseg volt, amiert halas vagyok es ha a szuloknek igy van jol, nem ertem, hogy hol van a gond? Az ismerettsegi koromben mindenkinek a szulok fizetik. Videken normalis csaladoknal ez igy mukodik.
39/41 A kérdező kommentje:
vidéken a normális családoknál így működik,kedves utolsó?!hát figyu,szüleim elváltak,mégis jóban vagyok mind2vel,de egyik sem és együtt sem tudják kifizetni a lagzimat,tehát akkor ez nem normális?
2010. aug. 6. 16:24
40/41 anonim válasza:
Bocsanat, ugy ertem, hogy aki szulo megteheti, es nem fizeti, az nem eppen normalis dolog. Az mas, ha nem teheti meg. Az tok mindegy, hogy elvaltak-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!