Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Anyagiak. Ki hogy esküdött?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagiak. Ki hogy esküdött?

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy kinek honnan lett a lagzira pénze?Szülők vagy ti magatok gyűjtögettétek össze?Hitel?...stb?
2010. aug. 6. 13:35
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Én nem tudom,mennyibe jönne ki de itt felénk teljesen más.Mi falun vagyunk,itt nem étterembe vagyunk,hanem művelődési házban,vagy iskola ebédlőjében.Erre felénk pár önkéntes jelentkező "szolgál"fel,rokon vagy barát-aki bevállalja.A vacsorát és a sütiket is mi szoktuk csinálni(szokás szerint lagzi előtt egy héttel kezdődnek az előkészületek)szóval nálunk ez spórolásnak tűnik szerintem.
2010. aug. 6. 14:06
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Mi 50 fős lagzit akarunk tartani, már 3 éve gyűjtünk rá és 500.000 ft-nál tartunk,de úgy vagyunk vele hogy még 1-2 évig gyűjtünk.Amúgy is fiatalok vagyunk még,rá is érünk gyűjteni.Hitelt meg semmi képen sem akarunk felvenni.
2010. aug. 6. 14:07
 23/41 anonim ***** válasza:
76%

Jó oké, 3 éve gyüjtötök,500 ezer azért elég jó pénz már. Vagyis ennyi összejött az azt jelenti, hogy nem rossz a fizetésed!

22 éves vagyok még nem dolgozok....Tehát kb 26 éves lennék mire elérem, hogy megházasodjak?Nemtudom...

A probléma az, hogy a párom idösebb nálam, 29 lesz....nem várhatunk....Mire összejönne a pénz 35 lenne?Az első baba születésénél pedig 36-37 (ha összejön).

Lehet meg sem éri h a gyerek 18 legyen!Jah és szeretnénk 3-4 gyereket!

Tudom butának néztek, kérlek ne szidjatok ezért a gondolatért!

2010. aug. 6. 14:11
 24/41 A kérdező kommentje:
Mi is ebben a cipőben vagyunk!Köztünk 9 év van,de amire a pénz összejönne addigra az én párom is lenne vagy 33-34... :S
2010. aug. 6. 14:13
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a megoldás kisebb lagzi.

akkor is érezhetitek magatokat nagyon jól, és lehet szép emlékezetes az esüvőtök ha nincs ott az egész falu

2010. aug. 6. 14:16
 26/41 A kérdező kommentje:
én beérném a kisebbel is,de pároméknál ez hagyomány és ő is szeretné legjobban ha mindenki velünk lehetne,férfi létére ő ilyen...
2010. aug. 6. 14:18
 27/41 anonim ***** válasza:
76%
:-(
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Mi is gyüjtögettünk, és meg is volt 1 milla rá.Aztán gondoltunk egyet, és elmentünk Tenerifére, és a tengerparton bonyolítottuk le.Összesen 5-en voltunk ott.Mese szép volt.Aztán itthon egy szolíd vacsora egy vendéglőben a családdal, és a barátokkal.És még maradt is pénzünk.
 29/41 anonim ***** válasza:
51%
rossz ez a pénzéhes világ....
2010. aug. 6. 14:21
 30/41 anonim ***** válasza:
51%
Jó persze ott van a korkülönbség is nálunk 1 év van.Annyi a szerencse hogy mind 2-en jó fizetést kapunk és tudunk félretenni,de ha belegondoltok 50 fő sem egy óriási esküvőre való nép. És ahogy írják több helyen is olyan 600 ezer ft-ból jön ki.
2010. aug. 6. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!