Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagiak. Ki hogy esküdött?
Etikátlan a szülőkkel kifizettetni a lagzit
szerintem
Engem is érdekelne...ez a hitel dolog!
Én kb 1-másfél millióbol szeretném kihozni!
szia!
egy lagzin voltam az idén, ott a menyasszony és a vőlegény spórolt össze 2 millió forintot, abból fizették a lagzit,a szülőtől nem vártak semmit, de mindegyik szülő visszaadta nekik az 1-1 millió forintot! Szervezhetitek ti is, a vendégektől függ mennyire olcsón tudjátok megúszni, bármilyen hihetetlen a 2 milliós lagzi szerény volt, menyasszonynak egyszerű ruha, egyszerű dekor, a hely lefoglalása, és a sok kaja volt nagyon-nagyon drága!
A szülő biztos örül hogy adhat ha van miből.
Sajnos sok szülő van aki nem tud gyerekenként 700 ezer forinttal hozzájárulni a nagy naphoz sőt vannak akik még 100-zal se
utolsó vagyok:
van még egy ismerősöm, ők hitelt vettek fel, 1.5 millió ft-t, az régebben volt, még mindig fizetik vissza .... :S
Igen érthető...valaki szeretne szép lagzit!
Nekem egy egyszerű cipőre sincs pénzem!
Szoval marad a hitel.Majd max. kimegyek külfödre dolgozni...Mást nem tehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!