Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy bunkóság volt?
Sógórnőm vegán és az esküvői vacsora is ennek szellemében zajlott. Nem volt semmi alternativa ha esetleg vki mást akarna enni. Ezzel a lagzi alatt szembesült kb mindenki.
50 ezer ft-t akartam nekik adni plussz egy 20as a menyatáncba. Tudták is h az én pénztárcám ennyit bír.
Gondolom számoltak is az összeggel,mert kapom az ívet a rokonoktól h leléptem a tánc elött meg kevesebbet is adtam nekik. Csak 30.000ft-t. 2 pohár almaleven kívül nem fogyasztottam ott semmit és tényleg hazamentem mert éhes voltam.
Szerintem a nászajándék összege nem feltétlen attól függ, hogy milyen ellátást kaptam, hanem hogy milyen a kapcsolatom a párral. Azért a tesó elég közeli...
De a pár is valahogy jelezhette volna, hogy mire számíthattok. Ha én nem akarok alkoholt az esküvőn, akkor rendben van, de mikor meghívok vendégeket, pláne ilyen közeli rokont, mint a testvérem, akkor jelzem, hogy nem lesz alkohol, ne lepődjenek meg.
Nagy cirkuszt nem csináltam volna, beugrottam volna egy Mekibe vagy gyrosra lagzi közben, majd visszamentem volna.
Szerintem bunkóság volt. Egy napot nyugodtan ki lehetne bírni anélkül, hogy húst zabál valaki. De nyilvám nem hiába vagyunk a világ legdagadtabb országai között, itt az átlagember még mindig gyanakodva méreget mindent ami nem rántotthús, pörkölt, vagy húsleves. Most nem ők tehetnek róla hogy bedurciztál mint egy kisgyerek és inkább éheztél, minthogy megkóstóltál volna egy kelbimbót vagy valami salátát. A nászajándék pénznek amúgy sem az esküvői menü milyenségén kéne múlnia.
Másrészt ha tényleg beszólogatnak, hogy keveset adtál, akkor ők is sudribunkók, úgyhogy igazából mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!