Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy bunkóság volt?
Sógórnőm vegán és az esküvői vacsora is ennek szellemében zajlott. Nem volt semmi alternativa ha esetleg vki mást akarna enni. Ezzel a lagzi alatt szembesült kb mindenki.
50 ezer ft-t akartam nekik adni plussz egy 20as a menyatáncba. Tudták is h az én pénztárcám ennyit bír.
Gondolom számoltak is az összeggel,mert kapom az ívet a rokonoktól h leléptem a tánc elött meg kevesebbet is adtam nekik. Csak 30.000ft-t. 2 pohár almaleven kívül nem fogyasztottam ott semmit és tényleg hazamentem mert éhes voltam.
Nem szép dolog, hogy nem gondoltak a vendégekre, de ha vegánokhoz mész vendégségbe, mire számítottál? Vagy miért nem kérdeztél rá előtte?
Azt pedig végképp nem értem, hogy miért nem ettél a világon semmit, és hogy miért kaptak kevesebb nászajándékot, mert te úgy döntöttél, nem vacsorázol.
A testvéred esküvőjéről leléptél és ajándékot se adtál mert nem ízlett a vacsora?
Ez durva basszus. Igazi testvéri szeretet
Főtt rizs meg párolt répa kelbimbó brokkoli volt mindenhol! És sok saláta.
Tudtam h vegán de tesóm eszio normalis ételt is. Senki nem mibdta h erre kell készülni
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..
Jóval korábban nem te tetted fel ezt a kérdést?
Hát, én pedig azt gondolom, bunkóság a vendéglátó részéről, hogy a saját igényét erőlteti rá a vendégekre. Az esküvő a párról szól, de a vacsora, a vendéglátás meg a vendégekről. Én pl. nem iszom sem bort, sem pezsgőt, sem rövidet, mégis többféle volt az esküvőnkön.
Nem tartom bunkóságnak a reakciódat, szerintem jogos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!