Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kell esküvő, ha nem tudok kit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell esküvő, ha nem tudok kit meghívni?

Figyelt kérdés
Az én részemről 3 személy lenne, az övéről 50. Nagyon szeretnénk, de szerintem így sok értelme nincs, én mindig nagy lagziról álmodtam,
2020. aug. 18. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy burkolt meghívás? :)
2020. aug. 18. 21:01
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Én sosem álmodtam nagy lagziról, a víz kivert mindig ha erről volt szó:D

Néha a kevesebb több:D

2020. aug. 18. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
15%
Mi az hogy 3? Egyke vagy és árva 3 barátnővel?? Húgom lagzija lesz 3 hét múlva. Vendégek: 105 fő. Húgom és vőlegény szülei. Testvérek 1/2. Keresztszülők,tőlünk két nagyi. Szüleink testvérei ésunokatestvéreink az ő gyerekeik. Barátok és barátnők,vőlegény hugának a párja.
2020. aug. 18. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
15%
Jó szar, hogy nincsenek rokonaid, barátaid, munkatársaid, ismerőseid.
2020. aug. 18. 21:53
 5/11 peca1000 ***** válasza:
51%

Ez még nagyjából kezelhető.

Még így is nagy feladat minkenkivel kicsit beszélgetni, foglalkozni velük. Képzeld, ha több száz fős lenne. Belehülyülnél :)

2020. aug. 18. 22:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan álmodtál nagy lagziról, ha nincsenek barátaid, nem tartod a kapcsolatod rokonaiddal? 3 fő, az semmi.
2020. aug. 19. 00:26
 7/11 A kérdező kommentje:
A szüleim idősek, a testvéreik meghaltak , az egyiknek nem volt gyereke, a másik a szüleivel se tartotta a kapcsolatot. Barátaim meg nem voltak soha
2020. aug. 19. 06:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, ha nekem lesz esküvőm szintén ennyi lenne a részemről.

Vannak munkatársaim, vannak haverjaim, rokonaim de akiket szívesen látnék és nagyin közel állnak hozzám, az a két barátnőm és anyukám. A páromnak meg nem is tudom hányan lennének, de én 20-nál több embert nem szeretnék látni, a frász kiver ha arra gondolok, hogy 50-100 ember ögyeleg ott.

Nekem kisgyermekkori álmom, hogy túra cuccban, bakancsban egy hegy lábánál házasodon meg a létező legszűkebb körben, lehetőleg kettesben.

De mostanában annyit változott a helyzet, hogy a párom 3 közeli barátja, az én két közeli barátnőm és a szüleink.

Ennyi és nem több.

2020. aug. 19. 08:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az esküvőnek akkor van értelme, ha mindketten össze akartok házasodni, vagyis egymás törvényes hozzátartozói akartok lenni. Minden más csak körítés. Amúgy meg pusztán jópofizàsból én sem hívnék kollegákat, meg távoli rokonokat, lehet, hogy a kérdező is így van vele, azért írt csak 3 vendégről.
2020. aug. 19. 09:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Lagzi nélkül is össze lehet ám házasodni.

Voltam már egyébként ilyen esküvőn, kb 40 vendég volt, a vőlegénynek csak a nővére és annak a férje meg a gyereke, az összes többi meghívott a menyaszony oldaláról volt.

2020. aug. 19. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!