Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell esküvő, ha nem tudok kit meghívni?
Én sosem álmodtam nagy lagziról, a víz kivert mindig ha erről volt szó:D
Néha a kevesebb több:D
Ez még nagyjából kezelhető.
Még így is nagy feladat minkenkivel kicsit beszélgetni, foglalkozni velük. Képzeld, ha több száz fős lenne. Belehülyülnél :)
Figyi, ha nekem lesz esküvőm szintén ennyi lenne a részemről.
Vannak munkatársaim, vannak haverjaim, rokonaim de akiket szívesen látnék és nagyin közel állnak hozzám, az a két barátnőm és anyukám. A páromnak meg nem is tudom hányan lennének, de én 20-nál több embert nem szeretnék látni, a frász kiver ha arra gondolok, hogy 50-100 ember ögyeleg ott.
Nekem kisgyermekkori álmom, hogy túra cuccban, bakancsban egy hegy lábánál házasodon meg a létező legszűkebb körben, lehetőleg kettesben.
De mostanában annyit változott a helyzet, hogy a párom 3 közeli barátja, az én két közeli barátnőm és a szüleink.
Ennyi és nem több.
Lagzi nélkül is össze lehet ám házasodni.
Voltam már egyébként ilyen esküvőn, kb 40 vendég volt, a vőlegénynek csak a nővére és annak a férje meg a gyereke, az összes többi meghívott a menyaszony oldaláról volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!