Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen játékokat ismertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen játékokat ismertek lakodalomra?

Figyelt kérdés

Játékokat szeretnék keresni az ifjú pár számára.

Tudni kell a családról, hogy rendkívül jól fogadják a poénokat, de azért nem szeretnék kínosat.

Kérlek írjátok le a játék nevét és a menetét is.

2020. júl. 23. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
quake 2
2020. júl. 23. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Doom 2
2020. júl. 23. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem innen: [link]

A legrégebbi házaspár és a Rajzold le!

A másik, ami nekem nagyon tetszett, ez: https://www.youtube.com/watch?v=BzxqXXIvvm0. Ha nincs kedvetek végignézni, akkora a poén benne, hogy a gyerek rengetegszer szerepel a sztoriban.

2020. júl. 23. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Eddig nem láttam a leírásban, de én nagyon bírom:

A házaspárt egymásnak háttal ültetitek (hogy ne lássák egymást), és mindkettőjüknek odaadjátok a vőlegény és a menyasszony egy-egy cipőjét (tehát mindkettőjüknek van mindkét cipőből). Ekkor a ceremóniamester/ vőfély/ jétékvezető/ akárki kérdéseket tesz fel az ifjú párról, pl. "Ki kezdeményezte az első csókot?" vagy "Ki viseli rosszabbul, ha beteg?" vagy "Ki készülődik tovább reggel?" És mindig a megfelelő cipőt kell felemelni.

Itt egy példa, 1:30-nál kezdődik:

https://www.youtube.com/watch?v=Xtv2U2P7clg

2020. júl. 23. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
A jatekok mar nem kimentek reg a divatbol? El se birok kepzelbi olyat hogy mostanában lenne
2020. júl. 24. 20:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Kedves 5. Kommentelő! Én játékokat, feladatokat kértem, nem a te véleményedet. Ha szerinted már kimenetek a divatból, azt tartsd meg magadnak. Amikor felettem a kérdést már döntöttem hogy lesznek feladatok, játékok.

2020. júl. 25. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:
45%
Igaza van pedig mindenki unja a jatekokat.. Es ertelme sincs
2020. júl. 25. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!