Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen játékokat ismertek lakodalomra?
Játékokat szeretnék keresni az ifjú pár számára.
Tudni kell a családról, hogy rendkívül jól fogadják a poénokat, de azért nem szeretnék kínosat.
Kérlek írjátok le a játék nevét és a menetét is.
Nekem innen: [link]
A legrégebbi házaspár és a Rajzold le!
A másik, ami nekem nagyon tetszett, ez: https://www.youtube.com/watch?v=BzxqXXIvvm0. Ha nincs kedvetek végignézni, akkora a poén benne, hogy a gyerek rengetegszer szerepel a sztoriban.
Eddig nem láttam a leírásban, de én nagyon bírom:
A házaspárt egymásnak háttal ültetitek (hogy ne lássák egymást), és mindkettőjüknek odaadjátok a vőlegény és a menyasszony egy-egy cipőjét (tehát mindkettőjüknek van mindkét cipőből). Ekkor a ceremóniamester/ vőfély/ jétékvezető/ akárki kérdéseket tesz fel az ifjú párról, pl. "Ki kezdeményezte az első csókot?" vagy "Ki viseli rosszabbul, ha beteg?" vagy "Ki készülődik tovább reggel?" És mindig a megfelelő cipőt kell felemelni.
Itt egy példa, 1:30-nál kezdődik:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kedves 5. Kommentelő! Én játékokat, feladatokat kértem, nem a te véleményedet. Ha szerinted már kimenetek a divatból, azt tartsd meg magadnak. Amikor felettem a kérdést már döntöttem hogy lesznek feladatok, játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!