Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a menyasszonyoknak "extra" haj az esküvőre? Baj ha én nem olyat akarok?
Párommal sokat beszélünk a jövő évben tartandó esküvőnkről és természetesen kikértem a véleményét arról, milyen hajam legyen a nagy napon. Ő ragaszkodik hozzá, hogy mivel hosszú, egyenes hajam van, így legyen. Én ezt túl hétköznapinak tartom, hiszen mindennap ilyen a hajam. Mivel dobhatnám fel ezt, hogy nekem is tetsszen és a Páromnak is?
Illetve miért kell olyankor túltolni a nőknek a frizurákat?
24L
Én nem toltam túl. Barátnőim csináltak két fonatot, amik hátul találkoztak, a maradék hajam meg simán hagytam leengedve. (Mondjuk nekem alapból hullámos a hajam, így göndöríéssel nem kellett bajlódni.) Erre jött tiara, meg eleinte fátyol, később hajdísz. Szuper egyszerű volt a készülődés, és úgyis mindenki a ruhát, a díszeket meg egyéb sallangot nézte, nem a hajam.
Neked is javasolnám a fonatokat, mert egy egyszerű frizurát is fel tudnak dobni és elég jól bírják a strapát.
Szerintem az a fontos, hogy illjen minden az egyéniségedhez. Ne csináltass pudli frizurát, vagy szoros kontyot, ha neked az nem tetszik, nem tudsz azonosulni vele. De azért legyen benne valami különleges, ünnepi, hiszen még is csak az esküvőd.
Akár csak legyen félig feltűzve egy virággal, dísszel, koszorúval, tiarával, vagy ami illik hozzád, de akkor az legyen szépen kivitelezve.
Az én hajam se nem egyenes, se nem hullámos. A hullám kirúgja magát, az egyenes behullámosodik, ezért egy laza kontyom lesz, mint amit már megborzolt a szél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!