Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. mennyibe kerül megszervezni egy esküvőt, és ebből mennyi térül meg?
Figyelt kérdés
Tehát a nászajándék általában mekkora részét teszi ki az egész esküvő árának?
Csak kíváncsi vagyok. :)
2010. aug. 3. 05:22
11/17 anonim válasza:
Kérlek szépen egy olyan 400 főnek kb 120 000 ft! Mert 150 liter kannás bór az 20 000Ft ásványvizeket nem kell venni csak palackot mert csabból fel lehet tölteni. 4-5 napos kenyér meg mikrózása.( akkor friss lesz)lopott csirke lopott disznó! az ingyen van!!:):) a vőfényt nem fizeted ki elküldöd örüljön hogy ott lehetett! Igy szerintem még pluszba jössz ki!
12/17 anonim válasza:
Ha már most azon agyalsz, hogy mi és mennyi térül meg az esküvőből.......nem vagy véletlenül könyvelő, pl. az Apeh - nél?
13/17 A kérdező kommentje:
Közgazdaságit tanulok... :P
2010. aug. 4. 18:10
14/17 anonim válasza:
Így már értem.
Az életben nem minden pénzkérdés. A nászajándék különösen nem az. Legalábbis nem volna szabad annak lennie.
15/17 anonim válasza:
mi 750.000ből hoztuk ki, kaptunk majdnem 2x ennyi pénzt és rengeteg ajándékot. (pedig sok fiatal, egyetemista, friss családos volt, nem voltak pénzesek, de minden számunkra fontos embert meghívtunk, 120-150en lehettünk.)
16/17 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, talán meg tudod bocsájtani a kíváncsiságomat.
2010. aug. 6. 22:23
17/17 anonim válasza:
Igen, így megbocsátható a kérdésed.
A házasságnak nem volna szabad a pénzről szólnia. Semmilyen értelemben.
Ha mégis, akkor az nem házasság.
A nászajándék egyébként azt a célt szolgálná, hogy a házasélettel együttjáró anyagi terheket könnyítse meg.
Alapesetben ezzel nem is lenne baj.
Viszont találkoztam olyanokkal, akik átestek a ló másik oldalára - szabályos listát készítettek arról, hogy milyen nászajándékot szeretnének kapni - így, amikor eljártam a bontóperükben 1 év múlva, akkor volt miről veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!