Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek az idézetnek mi lehet a megfelelő párja?
„ Ígérhetném, hogy szeretni és tisztelni foglak, hogy veled leszek betegségben és egészségben, mondhatnám, míg a halál el nem választ, de nem fogom. Ilyeneket csak az optimista párok mondanak. Teli remény, de én nem optimistán állok itt az esküvőmön, sem reménnyel telve. Én nem vagyok optimista, és nem is reménykedem, én elszánt vagyok, szikla szilárd, és tudom, a szív embere vagyok. Én szétszedem őket, majd összerakom, a kezemben tartom. A szív embere vagyok. Egy dolog biztos: te vagy a társam, a szerelmem, és a legjobb barátom. A szívem, az én szívem érted dobog, és ezen a napon, az esküvőnk napján egyet ígérhetek: megígérem, hogy a szívemet átnyújtom neked, neked adom magam. ”
Valószínűleg mi fogjuk írni a fogadalmakat, vagy egy tetszőt átalakítani... csak ez nagyon megtetszett és szeretnék inspirációkat gyűjteni :)
"Szeretem a fényt, mi belőled árad
és megvilágít körülöttem minden sötét árnyat.
Szeretem az illatot, mely pompás felhővel
körbeölel téged egy illatos mezővel.
Szeretem a mosolyod, mely a bús napokon
átsegít az életen és a holnapokon.
Szeretem a mosolyod, amely az arcodra
angyalképet festett, mint festő a vászonra.
És legfőképpen szeretem, hogy mától veled élek,
és innentől szerelemből fonom az emléket.
És szeretem a bájod, csókjaidnak ízét,
neked adom mától a lelkem legszebb részét.
Megígérem neked, soha el nem hagylak,
mert megfogadtam Istennek, neked és magamnak."
Mi van akkor, ha ezt nekem, a több mint 3/4-részét már mondta valaki?kút fejből.Az esküvős részt kivéve. Akkor mit lépsz? úgy huszon sok sok éve.
És mi volt a valóság? az első volt aki elhagyta a süllyedő hajót.
Szóval, javaslom, hogy inkább a tettekre figyelj, és törekedj arra, hogy saját kút főből...ne mást másolva.A nagy szavak sosem érnek semmit.
Csak a cselekedetek.
Ha poénra akarjátok venni lehet ilyet is:
Kedves feleségem mossál fogat mert rohadt büdös a szád,
Kedves feleségem ha nem mosol fogat nem nyalom ki utánad a tejesköcsögöt
Nem értem meg miért kell a házasságtól félned
Hidd el jó lesz ha meg k*féllek
Bal kezemben egy főző kanál
Jöhet az orál, jöhet az anál
Nem érek fel a női logikádhoz ép ésszel
De megfognám a füled két kézzel
És nem tudom még mit hoz a holnap
Hát engedd meg hogy a melled közé f*ssak
És szétcsapkodjam egy szívlapáttal
Állj meg nekem háttal
Letérdelek eléd a csodára várok szólok mint az indiánok
Uff uff nagy szőrös 50-es muff
Benne vagyok tövig
Eldurranok puff
Még egyszer mondom ez csak olyanoknak ajánlom akik a laza nem feszengős stílust kedvelik, szerintem poénnal sokkal jobban lehet oldani az esküvői hangulatot.
Az eleje nagyon gáz, ha ezt akarod mondani, akkor csak a végét, onnan , hogy "...a szív embere vagyok. Egy dolog biztos: te vagy a társam, a szerelmem, és a legjobb barátom. A szívem, az én szívem érted dobog, és ezen a napon, az esküvőnk napján egyet ígérhetek: megígérem, hogy a szívemet átnyújtom neked, neked adom magam."
Vannak ennél sokkal szebb fogadalmak is. Pl.:
Lennék hűs fád, árnyékot adó,
lennék virágod, illattal csábító.
Lennék Napod, fénye világodnak,
lennék Holdad, őre álmaidnak.
Lennék szeled, lágyan hűsítő,
lennék vágyad, forrón csábító.
Vagyok ami vagyok, téged álmodó,
vagyok a szerelmes, szívét odaadó,
vagyok a társad, egy életre szóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!