Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk titokban összeházasodni a párommal ha én 17 leszek ő meg 20?
Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve vagyunk együtt és elég jó anyagi helyzetben vannak.Én meg nem bírom elviselni ami itthon megy a nevelőanyám köztem és az apám között.Apám sose szeretett most meg hogy itt van ez a nő még jobban utál.Lenne hová mennünk csak nem tudom hogyan oldjuk meg ugy hogy titokban maradjon?2010. aug. 1. 20:08
1/18 anonim válasza:
nem szóltok senkinek, max a 2 tanúnak. de számíts arra, hogy így ez újabb ok lesz veszekedésre a családodban.
2/18 anonim válasza:
nem elég egyelőre annyi h elköltözöl hozzájuk?
szerintem még ne legyen házzasság!cuccoljatok össze! :))
3/18 anonim válasza:
miért kell papír h odaköltözhess?
4/18 anonim válasza:
Korai..Én is össze akartam házasodni az első nagy szerelmemmel..3 évig voltunk együtt. azt ágyű..Nem lenne érdemes összeházasodni. Ha nem bírod otthol beszéld meg velük, hogy had lakj ott.
5/18 anonim válasza:
18 éves korodig a szülők beleegyezése nélkül nem költözhetsz el,és nem is köthetsz házasságot-
6/18 anonim válasza:
Jaja. Utcáról behívtok két tanút aztán jólvan. Bár szerintem, ha csak 17 leszel (akkor 16 vagy, ugyebár) még 2 év kell ahhoz, hogy ne kelljen szülői engedély. 18 éves korig CSAK SZÜLŐI ENGEDÉLLYEL házasodhattok, legalábbis a részedről. De ha valaki másképp tudja akkor javítson ki! :-)
7/18 anonim válasza:
18 éves koráig, azaz a nagykorúságáig akár a rendőrséggel is hazavitetheti a szülő a gyerekét. Ezért kell a papír. Már ha az anyakövezető nem kér szülői beleegyezést a kiskorú házasságkötéséhez. Mert akkor össze sem házasodhatnak. Volt ilyen előírás, nem tudom életben van-e még.
8/18 anonim válasza:
Nem szabad ilyen fiatalon házasságot kötni! Pláne nem úgy, hogy "menekülésről" van szó a családból.
Egyrészt nehogy cseberből-vederbe kerülj!
Másrészt házassághoz túl fiatal vagy!
9/18 anonim válasza:
Magyarországon minden cselekvőképes és nagykorú (18. életévét betöltött) magyar állampolgár házasságot köthet.
A 16 és 18 év közötti fiatalok házasságkötéséhez gyámhatósági engedély szükséges, melyet a kiskorú állandó lakhelye szerinti gyámhatóságon lehet beszerezni.
16 év alatti magyar állampolgár jelenleg nem köthet házasságot.
10/18 anonim válasza:
Eleve nem célszerű egy pasitól függni. Inkább egy rokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!