Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lósi Majorhoz hasonló vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lósi Majorhoz hasonló vagy annál is egyszerűbb helyszín batyus esküvőhöz?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit későn kezdtünk el nézelődni, jövő nyárra keresünk olyan helyszínt, ami egy 60-70 fős násznéppel ideális lenne.

A Lósi Major tökéletes lett volna, szép környezet, van szállás is (ez csak sokadlagos szempont), biztosítanak berendezést, asztalokat, székeket, minimális dekort, de a többit mi intézhetjük úgy, ahogyan szeretnénk, viszont ez a helyszín jövő nyárra már tele van.

Ezzel kapcsolatban kiírtam már egy előző kérdést ( https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv.. de tényleg csak most vágtunk bele a szervezésbe, szóval nem tudtam igazán pontosan megfogalmazni mit is szeretnénk :D

Szóval ilyen helyszínt keresünk:

- Budapesten vagy a környékén van vagy autóval könnyen megközelíthető Budapestről (max. 1 óra)

- A belső tér elég tágas ahhoz, hogy a násznép le tudjon ülni és tánctér is maradjon, ezt leszámítva mindegy, hogy hogy néz ki, csak ne legyen dohos vagy penészes

- Az sem baj, ha asztalokat, székeket, étkészletet tudnak biztosítani, de ha nem, akkor azt meg tudjuk oldani

- legyen egy nagyobb kert, ami viszonylag rendezett (nem rózsabokrok)

- legyen áram és valami világítás (díszítést, dekort mi intéznénk, csak azért jó ha van egy konnektor, ahová a fényfüzéreket be lehet dugni)

- legyen vizesblokk, mosdó mindenképp, de egy kis konyha, mosogató is jó lenne

- viszonylag jó áron bérelhető, akár egymás után több napra (hogy maradjon idő díszíteni és utána elpakolni)

Tényleg semmi extra helyet nem szeretnénk, egy régi raktárépület vagy tanyasi ház is megfelelne, amit homemade díszítéssel fel tudunk dobni kicsit.

Előre is köszi mindenkinek a tanácsot, segítséget és javaslatokat!

2020. jún. 25. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

A Lósi Majorról inkább nem mondok semmit...

Szerintem iskolai tornatermet béreljetek ki (akár a volt sulitokban), az a legolcsóbb, van hely, meg minden egyéb.

2020. jún. 25. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Lázár lovastanya, Domonyvölgy. Bár árakkal nem vagyok képben, egyszer voltam, s nagyon jó volt.
2020. jún. 28. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!