Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői helyszín kis esküvőköz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői helyszín kis esküvőköz? Valakinek van ötlete?

Figyelt kérdés

Fejér és Tolna megye, valamint Veszprém megye balatoni régiója jöhetne szóba elsősorban.

Már az egész Google ezzel van tele, két napja csak helyet keresek.

Az esküvő április-május környékén lenne esedékes, de a család egyik fele északon, a másik délen él, így valahol félúton lenne opcionális az esküvő, de fogalmam sincs, hogy hol. Helyszín híján pedig aligha lesz időpontunk, hiszen a helyi illetékes anyakönyvvezetőt a helyszín foglalásával együtt kéne felkeresni - természetesen előbb időpont kell, anélkül nincs hely, - ha nem jól tudom ezt, akkor valaki javítson ki-, de egyelőre helyet se találtunk, hogy melyik városban, borospincében, tanyán, csárdában, fogadóban lenne a legjobb.

Nem hátrány, ha a helyszínen biztosított az egybekelés lehetősége, praktikusabbnak tartanám úgy. Kb. 40 főről lenne szó.

Más egyéb ötletet is szívesen fogadok, eléggé el vagyok veszve ebben a témában, mert soha nem szervezetem hasonló eseményt. :(

Előre is köszönöm annak, aki segít!

2019. dec. 17. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kis esküvőm volt, de sajnos nem azon a környéken, így konkrét helyszínt nem tudok mondani. Általános tanácsokkal viszont szolgálhatok.

Keress rá így a neten hogy kis esküvős helyszín, mert sajnos nagy esküvőkre kitalált helyszíneken nem bánnak jól a kis esküvősökkel. :( Minket próbáltak bedugni nagyobb rendezvény mellé, meg szerdai ünnepnapra (olyankor nincs is lehetőség hivatalos házasságkötésre...), meg volt, ahol fél órát váratott a rendezvényszervező azért, hogy utána 10 percben elintézzen, amikoris teljesen nyíltan közölte, hogy a helyszínt ugyan használhatjuk, de az esküvő szervezésében (pl. hangosítás,zenék bejátszása) nem áll szándékukban segíteni - mindezt olyan helyeken, amiről mások (100+ fős esküvővel) áradoztak, hogy milyen jó hely és milyen segítőkészek voltak.

Ami a sorrendet illeti: ha megvan a helyszín, ők meg fogják tudni mondani, hogy melyik nap szabad nekik olyankor. Az illetékes (!) anyakönyvvezetővel utána tudtok beszélni, hogy napon belül ő mikor ér rá. Szerencsés esetben hozzátok tud igazodni.

2019. dec. 18. 07:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét helyszínnel én sem tudok segíteni arrafelé, de az előzővel nagyon egyetértek.

Pesten egy kisebb esküvőkre fókuszáló helyre mentünk mert ott már az elejétől nagyon kedvesek voltak és tényleg partnerek az egészben. A nagyobb helyeknél érződött nagyon hogy nem mi vagyunk a célközönségük.

Még egy ötlet, pénteki vagy vasárnapi esküvő is szóba jöhet (vasárnapi persze egy jó ceremóniamesterrel), ha nagyon be vannak könyvelve a helyek, hisz ez már nincs olyan messze.

2019. dec. 18. 11:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

A pénteki esküvő is esélyes, egyáltalán nem zárkózunk el tőle, főleg, ha vidékre kell utazni miatta.

A helyszíneket meg tudjátok mondani ahol ti esküdtetek/tartottátok a fogadást, akár privátban? Szívesen megnézném őket. :)

2019. dec. 18. 19:58
 4/4 aHermann ***** válasza:
2019. dec. 22. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!