Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány hónappal előre kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány hónappal előre kell lagzi helyszínt foglalni?

Figyelt kérdés
Tudnak még az idei évre időpontot adni? Vagy most a vírus miatt már inkább őszre-télre sem érdemes foglalni? Kis létszámú esküvőt szeretnénk, ha az számít. Inkább jövő évre tervezzük?

2020. máj. 4. 09:31
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
Ha szereted a leendő férjed, nem a helyszínen fog múlno a házasságod boldogsága és megkötése.
2020. máj. 4. 09:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem ezen múlik, de szeretnénk egy szép esküvőt.
2020. máj. 4. 09:36
 3/9 anonim válasza:
33%

Érdekesen hoztad össze ezt a kérdést...

Ahol szeretnél lagzit, ott érdeklődj. Sokan lemondták az esküvőt meg a lagzit, de ha Te kis létszámba akarsz, valószínű most tudsz alkudni is és mivel a vendéglátás haldoklik éppen, így biztos lenne esély megtartani.

2020. máj. 4. 09:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Helyszintol es idoponttol fugg, elobb nezzetek ki a helyet es aztan hivjatok fel h mikor van meg szabad idopont. November elejen foglaltunk januari idopontra, az osszes helyszin szabad volt, mert januarban elvetve tartanak eskuvoket.

A virus miatt vagy oszre tolodtak az eskuvok es ott iden extrasuru lesz vagy jovore halasztottak. Talaljatok ki merre es milyen idopontban szeretnetek es emeljetek fel a telefont mielobb. Van aki mar egy evre elore lefoglalja ha az a hely az alma.

2020. máj. 4. 09:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Helyszín függő. Ha népszerű esküvői helyszín, akkor minél hamarabb. Bár mi a kevésbé népszerű vacsora helyszínt is 11 hónappal előre foglaltuk biztos ami biztos... Amugy a helyedben én jövőre tenném. Most nagyon bizonytalan a helyzet,ha ősszel már tartható is lesz lagzi,ki tudja,hogy mennyien mernének elmenni félve akár egy új hullámtól..
2020. máj. 4. 10:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A helyszíntől is függ, mármint, hogy mennyire népszerű. Mi vidéki kisvárosban tartjuk a lagzit, egy évvel előre már alig volt hely, mert abban a városban az az étterem elég népszerű. Idénre egyébként én nem terveznék, a miénket is el kellett tenni jövőre.
2020. máj. 4. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly szeptemberben házasodtunk. Az időponttal kapcsolatban elég rugalmasak voltunk, ami jól is jött, mert csak a negyedik időpont volt szabad az étteremben, ami mind a templomban, mind az anyakönyvvezetőnél szabad volt. Pedig már január-februárban elkezdtük az időpontokat nézni.
2020. máj. 4. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, nálad miben merül ki az, hogy kis létszámú, de tavaly mi augusztusban kezdtük a szervezést és simán találtunk helyszíneket 20 fős októberi esküvőhöz (2 hónap). Idén valószínűleg bonyolultabb a helyzet, hiszen minden jegyespár (akinek volt esze) októberre, vagy későbbre tolta el a tavszi/nyári esküvőjét.
2020. máj. 6. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Idén elég összecsúszik a szezon, így szerintem nehéz még szabad időpontot találni felkapottabb esküvő helyszíneken. Aki idén feladta, az jövőre tolta, így szerintem lassan a jövő év is betelik. Érdemes már most elkezdeni nézelődni és érdeklődni a szabad helyekről.

Ha csak 10-15 fővel tartanátok, akkor találtok az idei évre is, hiszen aki nagyobbat tervezett, az jó eséllyel tologatja, ekkorát pedig már meg lehet tartani szabad téren pl.

2020. máj. 7. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!