Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Már nagyon izgulok!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nagyon izgulok!?

Figyelt kérdés

Most szombaton leszek életem első esküvőjén, kissé ideges vagyok, de már napok óta lázban égek.

Mire készüljek, milyen lesz?

2020. jún. 25. 07:09
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, azt kifelejtettem, hogy nagy felhajtás lesz, majd 150 ember, egy elegáns hotelben.
2020. jún. 25. 07:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a menyasszony? Vagy miért egsz lázban? Semmi extra. Kaja, tánc.
2020. jún. 25. 07:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha vendég leszel, akkor ez attól függ, hogy milyen kapcsolatban vagy a párral. Mikor a legjobb barátnőm házasodott, tanú is én voltam, akkor nagyon élveztem, én is izgultam, tényleg örültem, hogy ez róluk szól és milyen boldogok.

Ha nem olyan szoros a kapcsolat, akkor igazából semmi extra. Végigüli az ember a szertartást, majd gratulál, aztán általában étteremben, de ha külső helyszín van akkor ott vacsora van, majd tánc. Szokott lenni tortavágás is, ami még látványosabb, ünnepélyesebb. De amúgy minden esküvő más, hogy mennyi a táncos rész "eresztdelahajam" vagy mennyire nyugisabb.

2020. jún. 25. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!