Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon izgulok, mindjárt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon izgulok, mindjárt hányok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy srác, akivel már nagyon régóta nézegetjük egymást, ő anyanyelvi angol, én magyar anyanyelvű vagyok.

Úgy adta az élet, hogy holnap az egyetemünk kapcsán fellép este, amit majd egy ilyen kisebb iszogatás követ. Nos, mivel ingyenes, én elmegyek az egészre, és az az ötletem, hogy nyitok felé, vagy, hátha ő nyit felém.

Ami viszont a problémám: én már kiskorom óta tanulok angolt, van nyelvvizsgám is, sőt, az egyetemen is azt tanulom nagyrészt, de nem tudok beszélni. Nem tudok mit tenni vele, nincsenek angol ismerőseim, és sajnos nem tudok megszólalni angolul, vagy ha igen, tele hibákkal.

Ráadásul nehezen értem meg az anyanyelvi beszélőket.

Ennek tudatában nem tudom, hogy érdemes lenne-e kezdeményeznem, mert még ha szimpatikus is vagyok neki, lehet, hogy pont emiatt nem fog érdekesnek találni. Nagyon félek.

A suliban eddig csak köszönőviszonyban voltunk, meg nem is nagyon volt közös óránk, a srácnak semmilyen közösségi oldala nincs(ez is ritka, de tudom pár csoporttársamtól), viszont mindig megbámult, mosolygott rám, stb.

Szóval igazából nagyon izgulok. Kicsípem magamat, meg igyekszem sokat mosolyogni, de ezt a gátlásosságomat hgy küzdjem le? Volt valaki így? Esetleg ha leírjátok, hogy ti hogy szoktatok össze az angol anyanyelvű párotokkal, azt is örömmel fogadom!

2019. okt. 23. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Es tenyleg ma mar barki kaphat nyelvvizsgat..
2019. okt. 23. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

A nyelvvizsga ott lett elcseszve hogy kötelező. Ennyi erővel a konyhaművészetet is kötelezővé lehetne tenni. Aztán egy zsíros kenyeret bárki meg tudna kenni.

A feleségem munkahelyén is mindenkinek van, de ha bejön hozzájuk egy külföldi, mindenki menekül, mert egyikük sem tud megszólalni. A nyelvvizsga meg annyi, hogy betanulnak, vagyis bemagolnak szituációkat, levélírást, szavakat. A csoportos szóbeli meg tényleg kritikán aluli, mivel aki részt vesz rajta, nem tud megbukni. Egy volt kollégám nulla, azaz ismétlem nulla nyelvtudással ment át szóbelin, természetesen írásbelin meg is bukott. Kétszer mondott "yes"-t, egyszer "no"-t. Vicc az egész.

2019. okt. 23. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
17%
Ez szép és jó, de a papír kell! Ma minden papírhoz kötött. Lehetsz bármilyen hülye én a munkahelyemen látom a sok hülye diplomást és a baromságaikat, amikor megszólalnak az minősíthetetlen. Sokszor röhögöm, mert leülnek hörcsög eleséget kajálni ettől érzik magukat különbnek. A papír csak azért kell, mert annak is meg kell élnie valamiből, jó bevételi forrás, annak, aki csinálja. Minden párttól függ. Én nem akarok politizálni de aki ma dolgozik az hülye sajnos én is az vagyok aki lop csal hazudik hülye és potyogtatja magából a gyerekeket ez él meg. Én csak öregapámmal tudok példálózni, isten nyugosztalja. 6 elemije volt elment bányába dolgozni, elvégzett egy bányász iskolát, és kemény fizikai munkával de megélt. Ma ez fordítottan arányos. Öregapám nem volt diplomás, de kazánt, fűrészgépeket, betonkeverőket csinált még egyszer mondom iskola nélkül. Odaállt egy mester ember mellé amikor volt ideje és figyelte. Ő így tanult, és mégis megélt. Nem volt párttag, sok mindentől megfosztották ezért, de ő nem adta el magát sem az akkori sem a mostani rendszernek. Ez van légy tolvaj, csaló, hazug, naplopó, szülj és vár téged minden. Szomorú, hogy itt tartunk, de a mai mentalitás sajnos tovább fogja ezt rombolni. Igaz, hogy régen mindenkinek dolgoznia volt hogy egy egy emberes munkát 4en végeztek de csinálták, és azért fizették őket. Ma meg létezik a segély, és még csak nem is büntetik, aki nem dolgozik. Itt teszem hozzá, hogy nem egy rokkant, beteg embertől várnám el hogy dolgozzanak, mert aki tényleg beteg az kapjon támogatást, de amikor olyanokat látok, akik lopják a napot, azokra ráférne a középkori robot munka. Ugyanis munka van rengeteg. Csak a sok naplopót amit orbán és kutya bandája kinevelt, most annak az eredménye hogy ukrán román embereket fogadunk szállásolunk. Nem lenne erre szükség, csak ez az elvakult banda még mindig a semmit támogatja. Benne is vplt a hírekben, hogy egy fideszes nő mondta, hogy a magyarok annyira önzők támogathatják őket bármivel nem szülnek. Ilyen körülményekre? Van ismerősöm külföldön nincs CSOK meg minden finomság, csak egy dolog. Normális fizetés.
2019. okt. 23. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mondd neki hogy hozzon két italt és segítsen, magyarázzon el pár kifejezést mert te alig beszélni angol, de úúúgy szeretnél jobban tudni.

Mit csinált ma és milyen a mi szép hazánk? Milyen a pia, milyenek a csajok? És téged milyennek talál? Csak lejön neki hogy szívesen vagy vele!

2019. okt. 23. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha a nyelvtan es az iras amugy megy, csak kiejtes es gyakorlat hianyzik akkor duolingot leszeded es vegigbattyogsz a leckeken, mindent kimondva amig ugy nem megy mint a peldaban.

En igy 4-6 ora alatt helyretettem az angolom, miutan verbalisan 4 evig nem kellett hasznalnom.

Ennel jobb, ha keresel valakit akivel rendesen tarsaloghatsz par orat.

2019. okt. 24. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!