Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szavazzatok! Ha már évek óta várjátok, hogy feleségül vegyen a párotok, de mindenképpen csak egy rövidke polgári esküvőt szeretne, lakodalom nélkül, akkor mit tesztek?
Én támogatnám :) Én sem szeretnék nagy felhajtást, inkább nászutazunk 2 hétig abból a pénzből :D
22L
"8-as, a kérdésben az szerepel, hogy CSAK egy rövid polgári. Kész, nincs egyházi esküvő. Te meg azt írod, hogy "nem lenne gond, mert az egyházi a fontos". Szövegértés?"
Köszönöm az aggódást a kompetenciáim irányába, megy a szövegértés. :)) Ahogy írtam, a rövidke polgárival semmi gondom nem lenne, mert én még igazán azt se szeretnék, csak max. két tanúval. Nekem az egyházi a fontos, ami szintén lehet ugyanígy felhajtás és lagzi nélkül. A kérdés célja - szerintem - a nagy, lagzis esküvők és a lehető legminimálisabb esküvők közötti vélemények felmérése.
De ha úgy vesszük, hogy nem opció az egyházi esküvő, akkor mondjuk részemről eleve párkapcsolatban sem lennénk, szóval ezért éreztem indokoltnak a hosszabb kifejtést, nem akartam benned indulatokat kelteni a válaszommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!