Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre még manapság sem illik piros ruhát felvenni?
Kérdezz rá, de amúgy általában senkit nem érdekel. Voltabb többször olyan esküvőn, ahol aztán tényleg kinéznek, ha nem alkalmazkodsz a hagyományokhoz: a násznépből többen voltak pirosban és feketében is.
A pirossal inkább az a baj, hogy rosszul viselve útiszélinek tűnhet vagy túl harsány.
Nemrég voltam esküvőn és engem zavart (bocsi). Lehet nem a ruha színével lett volna baj (fekete), de azok a fiatal lányok akik feketében mentek, egytől egyig olyan kihívóak voltak. Köldökig vágott dekoltázs vagy szinte átlátszó necc ruha. Gondolom azért tűnt fel jobban, mert a fekete szemet szúrt. Esküvőre szerintem illetlenség ilyen ruhát felvenni, mert ott a párt ünnepled, nem pedig magad kínálod fel tálcán.
Ennek ellenére a pár lehet hogy totál tenni fog a vendégek ruháira, el lesznek foglalva magukkal.
22L
"Ha valaki így odajött volna, biztosan hazaküldtem volna. "
Hú, gondolom, telesírták volna a párnájukat:DDD
Magaddal toltál volna ki, a kifizetett kajákkal, és a meg nem kapott nászajándékkal.
Amúgy meg a 70-es években voltam először lagziban, az unokanővérem ment férjhez, és sötétkék alapon fehér pöttyös menyecske ruhája volt. (Emlékszem, anyuja zavartan magyarázta ott a többieknek, hogy "hát semmiképp nem akart pirosat a lány.")
A másik esküvő 90-es években a húgomé, búzakék dirndli ruha volt a menyecske ruha. Van, ahol pedig egy krémszínű koktélruhát vesz fel a menyasszony, újasszony ruhának.
". A menyasszonyt nem akarom megkerdezni, annyira sokszor nem találkoztam még vele"
Nyugodtan megkérdezheted, mi a dress code.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!