Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Július közepén lagzi?
Figyelt kérdés
Lagzira vagyunk hivatalosak. Szerintetek egy hónap múlva nyugodt szívvel el lehet menni? Nagyon parázok a vírustól idős szüleim miatt.2020. jún. 13. 13:12
1/8 anonim válasza:
Mi is hivatalosak vagyunk egyre 4 hét múlva. Már vissza kellett jelezni, hogy megyünk-e, de engem nem érdekel, én akár előtte nap is képes vagyok úgy dönteni, hogy nem. Mindenki utálni fog itt is, de én úgy vagyok vele, hogy mikor ilyen járvány lóg a levegőben, akkor ne gondolják már azt, hogy nem változhat a helyzet egyik napról a másikra is. A polgármesterük épp most jelentette be, hogy abban a városban van három beteg. Kisváros, valami 120 fős násznép, meg a személyzet stb. Amúgy sincs nagy kedvem, de ha mondjuk ott kiderül, hogy több betegük is van, akkor biztos nem fogunk elmenni. Hülye lennék összezárni magam egy egész napra egymás hegyére hátára egy csomó emberrel, meg fogdosni utánuk a kilincseket, mindent. Nevetséges az egész, mindenhova húzzál maszkot, meg tartsál távolságot, az esküvőkbe meg szarik bele mindenki, holott, mindenki tök részeg és nem fél órát vannak összezárva, mint egy boltban. Főleg, hogy van egy nyomás is az emberen a család részéről, hogy jaj ki ne hagyd már, úristen... Aztán egy rakás öreg is van ezeken az eseményeken. Szóval mi majd előtte pár nappal látjuk, hogy épp hogy áll a helyzet max. többet nem beszélünk. Azt a pénzt, amit adnék, úgyis megkapják, szóval ebből a szempontból "kár" nem éri őket. Most épp úgy tűnik nincs itt semmi látnivaló, de egy hónap alatt még bármi lehet.
2/8 A kérdező kommentje:
Én ha a pár helyébe lennék nem tartanám meg.. nekünk is pár napon belül vissza kellene jelezni de fogalmunk sincs hogy döntsünk. Mi ráadásul Budapestre vagyunk hivatalosak.
2020. jún. 14. 18:16
3/8 anonim válasza:
Már most is lecsengőben van a vírus, hamarosan vége az összes korlátozásnak. Ami engem illet, én igen, mennék, sőt én megyek is hamarosan 2 esküvőre.
4/8 anonim válasza:
Elmennék. Augusztus elején el is megyek egyre. Aztán a sajátomra és végül még egyre szeptemberben. Egyáltalán nincs vírus parám.
Aki utolsó pillanatban is képes lemondani, az csak abba gondoljon bele, hogy mi lenne ha mindenki így gondolkozna? Értem én, hogy levan sz*rva más esküvője, de mint embert megtisztelhetnétek azzal, hogy időben jelzitek, hogy nem mentek.
5/8 anonim válasza:
Utálom azokat akik lazáznak. Ha miattuk megint minden le fog állni meg bezárni, és elveszítik még többen az állásukat, mert újra terjed, újra korlátozások, akkor még jobban fogom őket utálni. Barmok. Azokat pláne utálom akik utazgatnak csip csup ügyekben, mikor egyre jobban terjed a járvány a világban, veszélyeztetik az itt élők életét és megélhetését a saját kis kényelmük és önzőségük miatt. Fúj. A gazdaságot kell életben tartani nem a nagy lagzikat és happeningeket. Sok elkényeztetett pcsa.
6/8 anonim válasza:
Az azért remélem megvan, hogy egy esküvő elég komoly "fellendülés" egy-egy hely és számos szolgáltató számára.
7/8 anonim válasza:
Azt értem. De legalább a 70 felettiek lennénk még egy ideig lehagyva a meghívottak közül. Bár úgy meg nem lehet esküvő.
8/8 anonim válasza:
Én ezt utálom az egészben a legjobban, hogy az egy dolog, hogy a legkülönböző helyekről összecsődítenek egy rakás embert, de a vendégeknek egy nagyon nagy része tök öreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!