Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerekes anyukának menyasszonyi ruhának ezek milyenek?
[link] a rózsaszín-fehér,
Ki melyiket választaná? Az alakom megvan hozzá, hogy kb mindent felvehessek.
Az utolsó hozzászólónaa az utolsó ruhája,valami gyönyörűűűűűűséges.Igazi menyasszonyi,de mégsem fehér,elegáns és nem kihívó én valami ilyet választanék tuti!!!erre nem mondaná senki,hogy nem illik,de mégis meseszép lennél,fiatalos kihívó had pukkadjon a násznép:)))
jjjjuuujjjjj-ez volt az én ruhám:(((((Most potyognak a könnyeim,bocsi érte
Ez is jó... [link]
Nekem a 10:52-es első linkje tetszik de nagyon!
Nagyon jó az a bordó szalag a ruhával!
Ma már az az általános, hogy valakik előbb együttélnek (vadházasság), majd házasodnak. Miért ne vehetne fel a nő fehéret??
2 kisgyerekkel is felvehetsz fehéret szerintem, de ha nem akarsz, akkor én is az ekrüt javaslom, na de onnantól már olyat, amit te szeretné :)
Sokan örülnének, ha 2 gyerek után még élő lenne a kapcsolatuk és esküvőt terveznének. Sajnos manapság pont azt hallani, hogy a pasi megcsalja a várandós vagy épp pici babás feleségét, és szétmegy a kapcsolat. NINCS SZÉGYENKEZNI VALÓD! Sokan inkább tanulhatnának tőletek! :)
Nézd, ez a Te napod. A Te esküvőd. Ne azért ne viselj fehéret, mert van pár "én megmondtam" rokon...
Erről mindig egy Woody Allen anekdota jut eszembe.
"Gyerekkoromban nagyon utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak manapság hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken..."
Most szombaton lesz az esküvőm, aznap két éves a fiam, és nem érdekelt senki véleménye, ezt veszem fel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!