Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ,az apró betüs rész az esküvőkre vonatkozó engedményben? Valamint közeli rokon pasikkal csajokkal mi legyen ha lesz valakijük?
Pesten lakunk,én miskolci vagyok borsodi rokonsággal(menyasszony) ,párom pesti. (Most sajnos) Nagy a rokonságom,sok lagzin voltunk,illik visszahívni. Párom rokonságát és pár barátunkat el kell szállásolni.
Találtunk egy éttermet 120 főre,115en lennénk bár 2-3ember 99%hogy nem jön el. Táncolós a társaság,így is pici tánctér maradt. Jött a járvány! Azt hallottam,fél füllel,hogy távolabb kell ültetni embereket. Ezen kívüli szabályok vannak? Természetesen az étteremmel is konzultálok.
Másik gond, szeptemberben lesz a lagzi. tesóm és unokaöcsém is szingli per pillanat,vőlegény öccse és húga is. Ha ők becsajoznak/pasiznak akkor ti engednétek a párjukat jönni?
Az esküvőre vonatkozó szabályokhoz nem tudok hozzászólni, bár úgy tudom, hogy hétfőtől már 200 fő alatti lagzikat lehet tartani, az a vendéglátóhely felelőssége, hogy a járványügyi biztonsági lépéseket biztosítsa. Hogy ők ezt hogyan óhajtják megtenni, csak ők tudhatják.
Viszont, az utolsó kérdésedre: szerintem ha vinni szeretnék, akkor illik meghívni a párjaikat is, hiába, hogy később ismerték meg őket. Az étteremnek a végső vendéglistát úgyis csak az esemény előtti héten kell leadni, addigra meg még akár találkozhattok is a párokkal. A mi esküvőnkön volt olyan személy, akit akkor láttam először és utoljára, őszintén szólva egyáltalán nem érdekel, hogy a csoportképeken ott figyel, mert ott vannak a többiek is, akik meg jól érezték magukat, és nekem ez többet ér, mint az, hogy önérzeteskedésből ne engedjem a partnerüket aztán meg egész este savanyú képpel üljenek és szomorkodjanak. Vannak olyan barátaink, akikkel azóta nem beszéltünk, vagy rokonok, családtagok, akiket csak azért hívtunk meg, mert "úgy illik", de szintén akkor láttam őket először (és utoljára is), ha ilyen meghívottak nálatok is lesznek, akkor a tesók és hasonlók párjainak szerintem minimum bele kéne férnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!