Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Biztos, hogy én leszek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos, hogy én leszek a legszebb az esküvőnk napján?

Figyelt kérdés
2009. júniusban lesz az esküvőnk és mivel elég önbizalom hiányos vagyok, egyre csak az mozog bennem, hogy nem én leszek a legszebb a MI nagy napunkon. Van okom ettől félni? Mindenhonnan azt hallom, hogy a menyasszony a legszebb, még akkor is, ha esetleg nem szép egyébként. Nincs sok önbizalmam, de mégsem sorolnám magam a nem szépek közé, mégis attól félek, hogy valaki túl fog öltözni, és hogy lesznek olyanok a vendégek között, akik inkább a figyelem középpontjában lesznek, mint én. Esetleg meg is kritizálnak, hogy sz.rul nézek ki. Szerintetek van okom félni? Van esetleg bármiben tapasztalatotok? Történt valakivel olyan rossz, hogy a saját esküvőjén nem ő volt a középpontban? Vagy valami atrocitás érte? Nem a durva beszólásokra vagyok kíváncsi. de tényleg csak egyszer van az életben, hogy ennyire középpontban legyünk. Nem szeretném, ha rosszul sülne el.
2008. nov. 23. 21:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Most divat bemutatóra készülsz? Ébredj kislány! Az esküvő nem másokról szól, hanem rólatok! A többi mit számít?
2008. nov. 24. 11:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem fogja mindenki azt mondani, ha megkérdezik ki a legszebb, hogy a menyasszony. Ízlések és pofonok. De nekem egyébként is csak egy valami számítana: hogy a leendő férjemnek én vagyok a legszebb és legértékesebb, mert nem mást vesz el hanem engem!
2008. nov. 25. 15:12
 13/15 anonim válasza:

Máris elért az esküvői pánik!

Mindenkinél vannak szebbek, és vannak kevésbé olyan szépek. Ám aznap, az esküvődön csakis, kizárólag TE leszel a menyasszony. Mondhatom úgy is, hogy a nap NŐ-je!

Kell ennél több?

Menyasszonyként, boldogan, szerelmesen kart karöltve, boldogan kimondani egy életre az IGEN-t. - ha az esküvőd ezt a szellemet hatja át, a szerelmed megpecsételéséről szól, akkor a boldogság ráül az arcodra is, és a szerelmes, ragyogó menyasszonynál nincs szebb!!!

Egyébként a vendégek a TI boldogságotokban osztoznak, és mivel ők is az élet különleges pillanatához kaptak meghívást, természetesen a nagy naphoz illően, szépen sminkelve, öltözve vesznek részt. Inkább úgy legyenek, mint alulöltözve, és amiatt pironkodj!

Örülj, hogy milyen szép lesz a Társaságod!

2008. dec. 2. 12:19
 14/15 anonim ***** válasza:
27%
inkább amiatt fájjon a fejed, h a szüleitek hány milkát tapsolnak el egyetlen nap miatt....
2008. dec. 2. 20:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült az esküvő?
2009. aug. 30. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!