Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Biztos, hogy én leszek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos, hogy én leszek a legszebb az esküvőnk napján?

Figyelt kérdés
2009. júniusban lesz az esküvőnk és mivel elég önbizalom hiányos vagyok, egyre csak az mozog bennem, hogy nem én leszek a legszebb a MI nagy napunkon. Van okom ettől félni? Mindenhonnan azt hallom, hogy a menyasszony a legszebb, még akkor is, ha esetleg nem szép egyébként. Nincs sok önbizalmam, de mégsem sorolnám magam a nem szépek közé, mégis attól félek, hogy valaki túl fog öltözni, és hogy lesznek olyanok a vendégek között, akik inkább a figyelem középpontjában lesznek, mint én. Esetleg meg is kritizálnak, hogy sz.rul nézek ki. Szerintetek van okom félni? Van esetleg bármiben tapasztalatotok? Történt valakivel olyan rossz, hogy a saját esküvőjén nem ő volt a középpontban? Vagy valami atrocitás érte? Nem a durva beszólásokra vagyok kíváncsi. de tényleg csak egyszer van az életben, hogy ennyire középpontban legyünk. Nem szeretném, ha rosszul sülne el.
2008. nov. 23. 21:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Álljon már meg a menet, mi ez a beteg hozzáállás? Az esküvőnek a lényege az, hogy aznap mondjátok ki az igent a pároddal a közös életre, ember és Isten előtt örök hűséget esküsztök egymásnak. Te meg azon reszketsz, hogy nehogy már más legyen a középpontban, és nem te. Ki a francot érdekel egy ilyen napon, hogy mások milyen ruhában vannak? Esküszöm, mintha egy elkapatott óvodás lennél.
2008. nov. 23. 21:48
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Ha ettől félsz, akkor ne tarts nagy esküvőt. Az a helyzet, hogy szinte mindig van valaki, aki túlöltözi a menyasszonyt. Az, hogy a menyasszony a legszebb, azt csak úgy mondják. És akkor is azt mondják, ha nem az a helyzet. Tehát tök mindegy, ha érted mit akarok mondani. Azért kritizálni biztosan nem fog senki.
2008. nov. 23. 21:51
 3/15 anonim ***** válasza:
98%

Az a biztos, hogy az eskuvon a menyasszony van a kozeppontban, ugyhogy legyel szep, valasszal szep ruhat, nezzel meg sokat, legyen jo a sminked, legyen jo a frizurad, mindened. Te sajat magadnak erezd ugy, hogy te vagy a legszebb, es akkor te is leszel. Meg az eskuvoid van 7 honapod, keszulj ra testileg (sportolj, nem tudom milyen az alkatod, de ha nem vagy megelegedve magaddal, akkor sportolj)es lelkileg is!

Egy menyasszonyt szerintem nem lehet osszehasonlitani senkivel sem, hiszen mindenki mas ruhaba fog menni, mashogy nez ki mint a menyasszony.

De azt se felejtsd el, hogy a szepseg belulrol fakad. Ugyhogy a belsoddel is legyel rendbe, ne csak a kulsoddel foglalkozz!

2008. nov. 23. 22:13
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
Csak ennyi problémád van? Irigyellek...
2008. nov. 23. 23:00
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Komolyan mondom, teljesen mindegy, hogy a legjobb habos-babos ruhában és legprofibb sminkben, vagy egy szál fügefalevélben, de nem az a lényeg, hogy életetek egyik legfontosabb napja, egyik legfontosabb döntése lesz? Ha most ilyeneken problémázol, mi lesz később? Ha nem változtatsz a gondolkodásmódodon e-téren, nem jósolok nagy jövőt a házasságotoknak, részvétem a vőlegénynek, nehogy a gatyája is rámenjen rövid időn belül a te igényeid miatt. Nehogy úgy járj, mint a mesében az a bizonyos uralkodó, akinek mindenkinél szebbnek kellett lennie mindig (én még emlékszem, remélem, te is, de ha nem, olvasd el, nagyon tanulságos, az a címe, hogy: A császár új ruhája)
2008. nov. 23. 23:08
 6/15 anonim ***** válasza:
49%

sztem ha ez a legnagyobb problémád, akkor ne tarts esküvőt...

ezek után csak annyi lenne még a kérdésem, hogy ki az a balek, aki képes elvenni egy ilyen nőt??!!!

2008. nov. 23. 23:17
 7/15 anonim ***** válasza:
97%
Mindig a menyasszony a legszebb :):) Mert akkor es ott neki KELL a legszebbnek lenni. A vendegek meg altlaban jol tudjak, hogy nem nagyon szabad tokeletesnek lenni, hogy ebben megerositsek a menyasszonyt.
2008. nov. 24. 07:27
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, hogy miért leszel Te a legszebb? Azért, mert Te leszel a legboldogabb azon a napon. Az arcod ragyogni fog, hihetetlen érzéseid lesznek, és ezt nem tudja felülmúlni egyetlen túlöltözött vendég sem. Hidd el nekem!!!
2008. nov. 24. 07:30
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Figyi, szerintem ez egy elég rossz hozzáállás a dolgokhoz... Azt írod, önbizalomhiányos vagy, de szerintem ez már egyenesen paranoia. A leírtak alapján te vagy az a típus, aki sikítófrászt kap, ha eltörik egy virágváza, vagy lelocsolnak vörösborral. Nagyon egyszerű, nagyon hasznos tanács: take it easy! A lényeg, hogy ne izgulj, ne aggódj semmin, ha pedig te akarsz lenni a legszebb, gondoskodj róla, hogy csak ötven év felett hívj meg nőket. :) Egyébként senkit nem fog érdekelni akkor, hogy vajon te vagy a szebb, vagy a koszorúslányod, mert mindenki örülni fog a boldogságodnak. Nyugi!
2008. nov. 24. 08:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem keresztanyum esküvőjére...gyönyörű volt, ami egyértelműen a boldogságának volt köszönhető, de ő is nagyon sokat tett érte. 20 kg-ot fogyott, kifehérítette a fogát, műkörmöt csináltatott, és még szolizgatni is eljárt. A ruhája gyönyörű volt, az összhang meg tökéletes.
2008. nov. 24. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!