Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjünk innen menyasszonyi ruhát venni?
Olvastam a Quora kérdezőoldalon válaszokat a DHGate weboldalról, és azt írták, biztonságos, ha nem érkezik meg a termék, két hónap után panaszt lehet tenni, és visszafizetik a pénzt.
Magán az oldalon is írják, hogy amennyiben a leírás, a bemutatás, vagy a minőség terén problémák lennének, visszafizetik, illetve ha az eladó nem lenne együttműködő, további segítségnyújtást tudnak felajánlani.
Illetve magára az eladóra is átkattintottam, ajánlott eladó, és 98,2%-ban pozitívra értékelt a visszajelzések alapján.
Ruhát nem szívesen veszünk online, próba nélkül, főleg mert állandóan viaszatérő horrortéma a tönkretett esküvő egy megtévesztő ruharendeléssel az internetről, de ilyet nem nagy eséllyel találunk itthoni kis üzletekben, és túlságosan tetszik ahhoz, hogy más legyen helyette.
Leszámítva, hogy szerintem ez a ruha inkább hálószobába való, én nem mernék innen rendelni, meg úgy sehonnan.
Pedig szoktam néha netről ruhát rendelni, mert nem vagyok alkatilag problémás, tehát ami papíron a méretem, az szinte biztos, hogy jó is, viszont a menyasszonyi ruha azért fontosabb. Nem kockáztatnék.
Ilyet biztosan nem talalsz menyasszonyi ruha kolcsonzoben mert a joizles hatarat alulrol sem surolja, ne haragudj.
De h a temahoz is hozzaszoljak, valoszinuleg koszonoviszonyban sem lesz a megvasarolt darab ahhoz amit a kepen latsz.
itt egy példa, látszik, hogy egy fos. De ha megreklamálnád, akkor azt mondanák, hogy de hisz ez olyan, mi a fene bajod van????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!