Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a menyasszonyi ruha jó választás?
2020. jan. 7. 12:17
1/19 anonim válasza:
Kismamának nagyon kényelmetlen lehet. Hacsak nem 2. hónapban vagy.
2/19 anonim válasza:
Ne adj más véleményére, ami neked tetszik, azt válasszad. A kölcsönzőnek mondjad el, hogy hanyadik hónapban lesz az esküvő, mert az korlátozza a lehetőségeket.
3/19 anonim válasza:
Felcsináltak, és emiatt gyorsan végre esküvő? :D Mindig jót röhögök a terhes menyasszonyokon.
Amúgy jó.
4/19 anonim válasza:
Uh, voltam már kismama és ebbe szerintem max az első 3 hónapban fértem volna bele... utána nem vagy ha mégis akkor elájulsz a légszomjtól. Ezek a csöcskidobó menyasszonyi ruhák alapból nagyon prosztók szerintem, terhesen meg hatványozottam ízléstelen, csak egy nagyon lowclass nőt tudok benne elképzelni. Nem azt mondom, hogy legyen állig gombolt a ruha de van átmenet...
5/19 anonim válasza:
Nekem eleve nem tetszik, de fűzős ruha egy kismamának? Ez vicc?
6/19 anonim válasza:
Borzalmasan izlestelen lenne belegyömöszölni ebbe a valamibe a hormonoktol felduzzadt kismama melleket. Egy alapbol nevetseges helyzetet tenne vegkepp kozonsegesse.
7/19 anonim válasza:
Amúgy ha már megestél, nem lenne egyszerűbb mindenféle felhajtás nélkül aláírni a papírokat? Ne akard, hogy a násznéped fele rajtad röhögjön.
8/19 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, azt választasz amit akarsz. Esküvőn legyen kaja pia, kit érdekel a menyasszonyi ruha!
9/19 anonim válasza:
Vegyél fel egy fehér függönyt nadragszíj a derakadra és kész. Annyira túl komplikalod, mi lesz a menü!!!!
10/19 anonim válasza:
Egyrészt senki nem azt fogja nézni hogy de szép vagy, hanem azt hogy terhes vagy. Másrészt nem értem, miért nem lehet szülés után esküdni? Vagy terveztetek volna jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!