Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlott az esküvőd napja? Általában hogy zajlik a Nagy Nap?
Mi Pénteken fényképezkedtünk mert akkor volt idö rá elég.
Szombat reggel fodrásznál kezdtem, aztán körmös felfestette a fehér hennát a kezemre majd haza öltözködni.
Falun volt. 3-tól jöttek a vendégek hozzánk ott volt a lánykikérés azt hiszem fél 5-kor. 5re a házaságiban, mi ott max fél órát akartunk lenni de az anyakönyvezetö 1 órás unalmat csinált. Aztán 6-ra mentünka a templomba, az nem volt baj hogy késtünk, aztán az étterembe. volt vöfély ö szórakoztatta a vendégeket kb 8-kor kezdödött a kajálás. minden fogás közt elég sok idö volt, közben a vöfély mulatattott. 11-kor volt a torták behozatala a mennyaszonyi felvágása. aztán éjfél elött pár perccel a gyertyfénykeringö, majd átöltözés és éjfélkor újasszonyként a menyecske tánc. ezekután sülteket hoztak és mulatás.
Aztán egy évre rá elváltunk. de az esküvö szuper jó volt.
Érdekes, hogy falun nem volt idő fényképezkedni aznap, nekünk Pesten is meg kellett tudni oldani (ki csináltat 2 ugyanolyan sminket, hajat?), pedig ott nagyok a távolságok, sok időt elvesz az utazás.
7-11h fordász, smink
11-14h fotózás (utazással)
2- negyed 4-ig kis pihi otthon, kaja, pisi
4-5 templom
5- fél 6 anyakönyvvez
fél 6- fél 7 csokordobás, fotózás rokonokkal
fél 7 étterem, nyitótánc, tánc
fél 8 vacsi
tánc
10 torta
11 meny.tánc
12 gyertyafény-keringő, átöltözés
buli hajnalig
előző nap körömfestés
aznap 9-kor fodrász
11-kor smink
utána ruha
12:30-kor indulás
13:30-kor érkezés ott jópofizás
14:00 önkormányzat
15:00 indulás vissza a mi kerületünkbe
fotózkodás, a többiek addig mentek az étterembe
mi 16:30 körül érkeztünk meg
evés ivás táncolás örülés jó buli
kb 18:00 mindenki erősen ittas, de olyan jópofán
utána vacsi
táncolás
23:00 körül menyasszonytánc
utána buli reggel 4-ig
senki sem józan, csak én meg a férjem...... én alig bírtam menni, egész éjjel táncoltam
utána nászéjszaka jellegű próbálkozás, de hullafáradtak voltunk :D :D ezért írom, hogy próbálkozás :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!