Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jól értelmezem, hogy augusztus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól értelmezem, hogy augusztus 15-ig nem lehet lagzit sem tartani?

Figyelt kérdés
De ha ősszel jön a második hullám, ahogy mondják, akkor ésszerűbb jövőre tenni a lagzikat, nem?
2020. máj. 3. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Ha nekem lenne tervben esküvő idén, akkor vagy megtartanánk két tanúval, és a szülőkkel, vagy áttennénk jövőre, ha lagzit is akarunk.

Kérdés, hogy ti melyiket szeretnétek.

Én most arra se számolnék, hogy szeptembertől újra lehet nagyobb rendezvényt tartani. Heti szinten is változhat, hogy szigorítás vagy enyhítés jön.

2020. máj. 3. 13:24
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

Ez csak toletek fugg. Ha mindenkeppen nagy lagzit szeretnetek, akkor erdemes jovore rakni.

Iden max kis letszamu szertartast lehet megvalositani. :/

Szoval a kerdesedre valaszolva: nem valoszinu, hogy iden tudtok nagy lagzit tartani.

2020. máj. 3. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
40%

Én biztos nem mennék esküvőre aug. 15-e után sem, de szerintem te se akard, hogy mindenki emlékezetében úgy maradjon meg a nagy napod, mint ami "a végzetes korona-party" volt.

Ha a leendő férjed a fontos, menj hozzá egy kéttanús esküvőn, ha viszont a felhajtás, akkor meg úgyis mindegy, mit mondunk neked.

2020. máj. 3. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Esküvő lehet, de lagzi már nem, ami magába foglalja a mulatást. Szerintem augusztus 15 után beáll a rend és nem lesz több korlátozás.
2020. máj. 3. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Unokatesómáknak lenne szeptember közepén, de már ők is vacillálnak, hogy mi legyen. Egyelőre kivárják az augusztus elejét és aszerint döntenek.

De jelenleg igen, nem lehet tartani nagyrendezvényeket, ebbe a lagzi is beletartozik.

2020. máj. 3. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Jelenleg nem,de ez még változhat. Lehet enyhítés és akár szigorítás is,bár utóbbit kötve hiszem. Augusztus 15 mint dátum nem szerepel egyébként a rendeletben,ez szóban hangzott el. Sztem addig még bármi lehet. A miénk egy kb. 50 fős lenne, áttettük őszre.. a polgárit megtartjuk szűk körben az eredeti nyári időpontban. Amúgy ez az év sztem így is úgy is elég kuka nagy rendezvények szempontjából. Ha nem is lesz tiltva, biztos lennének,akik nem mennének el.
2020. máj. 3. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:
16%
Oktober novemberben megint be leszünk zarva van egy olyan sejtésem. Vagy december vegeig ki sem mehetunk. Legalabbis az anyaotthonban elok tuti nem.
2020. máj. 3. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Én mindig azért mosolygok az ilyen kérdéseken és válaszokon, mert mindenki olyan nagy hévvel mondja, hogy átteszi jövőre, az a biztos. Kérdem én... az miért olyan biztos?

Amikor tavaly elkezdtük szervezni az esküvőnket, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ez lesz a vége. Most meg azt gondolom, hogy ahogy a nyár végi, vagy őszi időpontok sem biztosak, úgy a jövő, vagy azutáni éviek sem. Kitudja hanyadik hullám, vagy milyen más nem várt helyzet jön később?

Mi úgy döntöttünk, hogyha meg lehet tartani a tavaszról nyár végére tolt esküvőnket eredeti terv szerint, akkor megtartjuk. Számolva azzal is, hogy biztosan lesz olyan aki félne eljönni. Tudomásul vesszük és elfogadjuk a döntését, nem lesz emiatt rossz érzés bennünk. Ha nem lehet, akkor pedig szűk családi körben fogjuk megtartani, nem halasztjuk tovább. Egyszer eltoltuk fél évvel majdnem. Ha akkor sem jön össze akkor hova tologassam még, amit majd már biztosnak érezhetünk ezek után?

2020. máj. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!