Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már olyan esküvőn, ami valamiért gáz volt?
Eszembe jutott nemrég három, az egyiken a vőlegény alkoholista anyját próbáltuk féken tartani, aki utálta a leendő menyét és fordítva, a zenekar hiába játszott, senki nem akart táncolni.
Aztán egy elgyötört vőlegény egy másikon, akit az előző menyasszony kezéről csapott le a (végül) győztes, többen reméltük, hogy a mienk jobb kedvű lesz majd.
Végül az esküvő, ami totál másmilyen lett, mint amilyet a menyasszony szeretett volna: mulatós zene, “vonatozás”, sok alkohol. A lány vagy tíz kilót fogyott előtte a sok konfliktustol.
Jaj, és meg egy: a vőlegény alkoholista volt, aki letette a poharat. A szülei (élükön a saját szüleivel) totál kiakadtak, hogy nem lesz alkohol, úgyhogy végül mégis lett.
És közben meg egy: a vőlegény másba volt szerelmes, de annak nem kellett, ezért elvette a csajt (akinek amúgy meg is mondta, hogy másba szerelmes), de a menyasszony meg nagyon szabadulni akart az otthoni terrorból, ezért hozzáment.
Amin én voltam az nem volt ultragáz, ami ciki volt hogy volt ott egy rokon nő valami jó távoli rokon aki lánykorában állítólag (80-as évek elején) még szép volt és normális viszont ott az esküvőn úgy nézett ki-szó szerint- mint egy prostituált és úgy is viselkedett kb meg a lánya is. Na most ez a prostituáltnak kinéző nő leitatta a vőlegény öccsét, aki baromi részeg lett. Volt akkor ennek a srácnak egy barátnője aki meg beteg volt és közben rosszul lett és hát mivel a pasija részeg volt ezért a csaj anyámat kérte meg hogy kísérje haza.
Ők aztán később sajnos szakítottak is. Amígy az esküvő nem volt rossz, volt kaja is csak ez a szörnyű mulatós zene, vonatozás amit én ki nem állhatok...
Ehh, a sajátom. Másba voltam szerelmes, igazából akárkibe, csak abba nem, aki elvett, de MÁÁÁÁR 26 éves voltam, és ő kérte meg a kezemet, menyasszony akartam lenni, hogy végre mindenki nekem gratuláljon... meg is kaptam méltó büntetésem érte. Végig szenvedtem, vágtam a bájvigyort, a mai napig hallom vissza néha, hogy milyen gyönyörű boldog menyasszony voltam, pedig már 6 éve elváltam :DDD Szóval kívülről helydenagyon szuperül sikerült az esküvő, de én belülről szerintem soha nem szenvedtem még úgy.
Lesz második esküvőm. Két tanúval :D
Ilyen szappanoperás gáz történet nem volt, sőt kifejezetten gáz esküvőn sem voltam. (De az is tény, hogy olyan sok lagzin sem voltam.)
Egy volt rosszabb: de ott sem maga az esküvő, csak én éreztem rosszul magam. A pár felvidéki volt, minimum 120 fős lagzi, engem meg beültettek a saját korosztályomhoz a többi huszonéveshez, ami rendben is lett volna, csak hogy a többi fiatal nem magyar volt, hanem szlovák, vagy minimum "keverék, aki inkább szlovákul beszél. Én tudok kb. 5-6 mondatot szlovákul. Próbálkoztam angolul, de ilyenkor úgyis az van, hogy egy idő után lusták nekem fordítani így ők elvoltak szlovákul, én meg a lagzi nagyrészén ültem kukán.
Teljesség igénye nélkül ezek voltak a legcikibb pillanatok esküvőkön, ahol voltam:
- zaklatott, nem akart rólam leszállni az egyik 60as részeg családi barátja az ifjú párnak (akkor voltam 21 éves)
- öcsém nagyon részegre itta magát, és hangosan beszélt... vagyis inkább ordított hülyeségeket (nem olyat, ami szórakoztató, hanem ami a családra nézve ciki - pl. hogy a párom munkanélküli, ami nem is volt igaz)... ugyanezen az esküvőn a menyasszony apja, aki amúgy lelkész és nős, kb. minden nőt letaperolt, akivel táncolt (még jó, hogy őt elkerültem)
- ittas idősebb hölgy botrányt csinált - leitta magát, aztán kiverte a balhét a pincéreknél, hogy miért nincs Metaxa, aztán megpróbálta ellopni az asztaldíszeket, aztán a díszekkel a hóna alatt úgy eltaknyolt az étterem kertjében, hogy mentőt kellett hívni
- ifjú párnak a haverjai csinálták a kaját, vmit elszámoltak, és tök későn lett kész a kaja (kb. du. 2 és 7 között arra vártunk, hogy legyen már étel)... ja, és a húsok vághatatlanul kemények lettek
- menyasszony apja egyórás, fárasztó "viccekkel" (mert még fárasztó viccnek sem voltak viccesek) teli tósztot mondott
- ehetetlen ételek ("ócsóba megódottuk" kategória) - torták, amiknek fűrészpor ízük van, romlott pincepörkölt és társai
- nem nagyon puccos, de azért nem is topis esküvőn a menyasszony húga, aki egyben a tanú is volt, beállított egy kifakult, sztreccses kínais mini pólóruhában (láttam már a ruhatárát a hölgynek, tudott volna stílusosabbat felvenni, meg nem is csóró egyébként)... mondjuk arról is lehetne mesélni, hogy a vendégek milyen ruhában képesek beállítani elegáns esküvőkre (az eddigi "kedvencem" a 30+-os nőnek fekete gagyi pólóanyagú csőtop, piros tüll tütü és csillogós vörös Converse cipő kombó... meg úgy a csicsás bazári diszkós miniruhák)
- több olyan egyházi esküvőn is voltam, ahol a pap több időt töltött a vallásos térítéssel, mint a pár összeesketésével - ez nekem mindig rossz ízt hagy a számban (ezek közül az egyikről konkrétan tudom, hogy meg volt adva a papnak, hogy mit szeretnének hallani, azt mondta, rendben, aztán dafke nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!