Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szep ez a ruha? Lehet hozza hosszu fatylat venni? Vagy esetleg nem illene? Templomi eskuvo lesz, nem tul kivagott?
Első gondolatom az volt, hogy borzalmas.
Második, hogy meg van az alakod ahhoz, hogy egy igazán szép ruhában menj férjhez. Szerintem nem baj, ha ki van a menyasszony válla, de ne ilyen ízléstelen ruhában. Keresgélj még! Nekem a ruha esése se tetszik. Vagy legyen egyenes vonalú, vagy legyen királylányos, de ez a semmilyen. Neked szerintem mindkét típus jól állna.
Koszonom a kedves valaszokat!Nagyon aranyosak vagytok,nem szamithogy pozitivan vagy negativan nyilatkoztatok!
Utolso elotti,kulon koszonom de miert lennenek irigyek?
Ja es az eskuvom jovo ev augusztus 27 en lesz,szoval meg tobb mint egy ev!:)))de nem szeretek semmit az utolso percre hagyni!!
Koszi hogy jokat mondtok az alakomra,jo erzes,mert mar szultem tavaly es azota sikerult lefogynom!ez jot tesz az onbizalmamnak!
Fogok meg probalni ruhakat az tuti,v.mi nagyon szepet fogok valasztani....majd folteszem ide!meg egyszer koszi
Szia! Nagyon szép az alakod, pláne, hogy már babád van, én épp ezért nem választanám ezt a ruhát, hanem valami csinibbet. Nekem nem tetszik a felsőn a "manófül" és emiatt nagyon merevnek/mesterkéltnek hat a teteje.
Nekem ehhez hasonló lesz a ruhám, és csak ajánlani tudom: ápol és eltakar:
Kedves Utolso!Ertem most mar....hat bizony vannak boven irigy emberek,sajnos egyre tobb!es soha nem irigykedek,mert mindenki a sajat sorsanak a kovacsa....ha v;ki kover es nem erzi jol magat tessek lefogyni,ha nem elegedett az eletevel,tessek valtoztatni rajta!Konnyu irigykedni es kozben folytatni a boldogtalansagot!
:)))koszonom a valaszokat!
nekem nem tetszik, mert túl fényes az anyag, és látom te is bizonytalan vagy, inkább próbálj fel több ruhát, tényleg abba legyél a nagy napon, amit jónak látsz!!!
ezt úgyis érzed!!!
pusssz*_*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!