Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek szep ez a ruha?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szep ez a ruha? Lehet hozza hosszu fatylat venni? Vagy esetleg nem illene? Templomi eskuvo lesz, nem tul kivagott?

Figyelt kérdés
elore is koszonom a valaszokat!Par hete probaltam a ruhat,de v.hogy eloben sokkal szebnek tunt...:)) [link]
2010. júl. 26. 05:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Sem az anyaga, sem a fűzős mellrész nem tetszik.

Fűzős betétet inkább csak hálószobába, ha lehet, ha egyáltalán ez a párodnak tetszik.

Sokkal szebb ruhák vannak, amik egy estélyi ruhához hasonlítanak.

2010. júl. 26. 08:28
 12/31 anonim ***** válasza:
75%

az anyag gyönyörű, az alsó rész is. Nekem az a "bajom"

hogy a mellrész oldalról túl sokat mutat. Így szemből még hagyján, de más szemszögből nem jó.

De ez csak az én véleményem. Én inkább úgy mondom engem a mellrész zavarna. Azt tudom elképzelni, hogy ugyan ebből az anyagból csináltatsz egy stólát, azt nagyon szépen meg lehet kötni.

Ez a ruha anyag nagyon szép ezt hangsúlyozom és összességében szép a ruha.

2010. júl. 26. 08:32
 13/31 anonim ***** válasza:
(amúgy kifizetted már a ruhát? Ezt varrattad, vagy még vacillálsz?)
2010. júl. 26. 08:33
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
És még annyit, hogy majd húzd ki magad, mert ilyen előreesett vállal elég borzasztó a tartásod! (Minden rosszindulat nélkül mondom!)
2010. júl. 26. 08:50
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik, bár a mellrésze kár, hogy olyan csúcsos. Amúgy szerintem nem túl kivágott, és bármilyen fátyol jó hozzá.
2010. júl. 26. 08:51
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
Jhajj Gyöngyikém csodálatos ez a ruha.
2010. júl. 26. 09:13
 17/31 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ez a ruha több, mint borzalmas, ne haragudj. Lepontozhatsz, ha más választ vártál, de nem hiszem, hogy segítene, ha benyalnék neked, és hozzájárulnék, hogy hülyét csinálj magadból benne. Iszonyú giccses az anyag is és fazon is.

Ha mégis ennél maradsz, rövid fátyol. És tempolomban nem igazán szeretik a fedetlen vállakat.

2010. júl. 26. 10:18
 18/31 anonim ***** válasza:
66%
Engem sem zavar, ha lepontozol, de nekem sem tetszik. Giccs, giccs, giccs.
2010. júl. 26. 11:38
 19/31 A kérdező kommentje:

sziasztok!Dehogy pontozlak le,oszinte szubjektiv valaszokat vartam!Orulok hogy valaszoltatok!Vacillalok,meg nem foglaltam le,meg szerintem fol fogok probalni parat,csak erdekelt a velemenyetek!lehet tenyleg giccses.....:))

a tartasom kulonben tenyleg borzaszto a kepen,de amugy igyekszem kihuzni magamat es egyenesen jarni,csak mikor fenykepeztek annyira izgultam..:D

Meg az is igaz,hogy olyan lapos vagyok benne,pedig amugy nem annyira :D Koszonom szepen az oszinteseget!

2010. júl. 26. 11:46
 20/31 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik ez a ruha.mellrésznél kicsit fura,de egy jó melltartó csodákra képes. Középhosszú fátyol jól mutatna hozzá. Én stólát javasolnék,ami valószínű csak a templomban lesz rajtad,de ehhez jobban mutatna,mint a boleró. Olyan ruhát válassz ami neked tetszik,ne olyat ami másoknak(is). sokan irigykednek és nem őszinte a válaszuk. Ha ebben érzed jól magad,akkor húzd fel ezt. Amúgy gratulálok:) Mikor lesz az esküvő?
2010. júl. 26. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!