Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek, ha túl kevés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha túl kevés a meghívottam az éttermekhez?

Figyelt kérdés

Az esküvős éttermek eléggé elkapatták magukat. Jobb helyeken megszabják, hogy csak 50-60-80 főtől lehet esküvői vacsorát és termet foglalni. Nekem viszont csak 30-40 meghívottam lesz. Így ezek a helyek nem fognak velem szóba állni, esetleg visszamondják majd a foglalásomat az első nagyobb lakodalom hírére? Vagy ne is próbálkozzak az ilyen éttermeknél, ha nem tudom a minimum főt odavinni?

Nem rendes lakodalmat akarunk, csak egy vacsorát. Foglaljak így simán egy rendezvényre 30-40 főnyi helyet, és kész?

2020. márc. 11. 22:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Bőven vannak ilyen helyek, kisebb éttermek, rendezvénytermek. Az osztálytalálkozókat is ilyen helyeken szokták tartani (esetleg ez is adhat ötletet, ha volt neked vagy ismerősödnek arrafelé osztálytalálkozója).

Az ilyen kisebb helyek többnyire azért nem annyira központi, frekventált részeken vannak (attól még lehet nagyon szép környezet, sőt), nézelődj félreesőbb városrészekben is, vagy akár városon kívül.

Nekünk is csak vacsora volt, kb 30 fő. Egy vidéki vendégházban tartottuk, aminek volt egy kis rendezvényterme, pont ilyen kisebb létszámú, családias eseményekhez. Ők szolgáltatták az ételeket is, de csak az eseményekhez, egyébként nem működtek étteremként. Sütit, üdítőket pedig mi vittünk. Szülinapokat, ballagási ünnepi ebédeket, kisebb céges ebédeket, nagycsaládi-rokoni találkozókat tartottak még ott.

Egyszer voltam egy kis lagzin egy külterületen lévő, erdőszéli csárda/fogadó szerűségben is.

2020. ápr. 16. 20:02
 12/13 anonim ***** válasza:
49%
Mi 20 fős team buildingeket szoktunk tartani, érdekes, arra mindig van hely. Talán meg kéne kérdezni pár éttermet és nem a gyakoris 15 éveseket?
2020. ápr. 16. 20:11
 13/13 anonim ***** válasza:
23%

Ilyen szerencsètlennek lenni... Mert ha még lenne valami elképzelésed és a Vigadóban szeretnéd vagy valami, de nincs...

Pénz beszél, kutya ugat. Kifizeted azt a 10 főre jutó nyereséget(nem a bevételt) és máris mehettek. Nem a létszám számít.

2020. ápr. 16. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!