Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha túl kevés a meghívottam az éttermekhez?
Figyelt kérdés
Az esküvős éttermek eléggé elkapatták magukat. Jobb helyeken megszabják, hogy csak 50-60-80 főtől lehet esküvői vacsorát és termet foglalni. Nekem viszont csak 30-40 meghívottam lesz. Így ezek a helyek nem fognak velem szóba állni, esetleg visszamondják majd a foglalásomat az első nagyobb lakodalom hírére? Vagy ne is próbálkozzak az ilyen éttermeknél, ha nem tudom a minimum főt odavinni?
Nem rendes lakodalmat akarunk, csak egy vacsorát. Foglaljak így simán egy rendezvényre 30-40 főnyi helyet, és kész?
2020. márc. 11. 22:53
1/13 anonim válasza:
Nem a maguk ellenségei, ha nagy a terem és a személyzet alkalmas ennyi ember kiszolgálására, nem fogják odaadni kevesebbnek, akik ezáltal kevesebbet is fizetnek. Olyan helyet keress ami eleve ennyi ember befogadására képes, onnan nem fognak elhajtani. Vagy hívjál még embereket, akár távolabbi barátokat, akár táncosokat, zenészeket fellépni, ők is beleszámítanak, mert ugye a kaját ők is megkapják a fizettség mellé.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van olyan kicsi hely, ahova a max. az 30-40 fő.
2020. márc. 11. 23:00
3/13 anonim válasza:
Várj egy picit, majd ha a turizmus megroppan, akkor kapva kapnak bárki után aki betér, nem ám ilyen vidám feltételrendszer - amit még a pofátlan árréssekkel hálálnak meg.
Maffiózók pályája a magyar vendéglátás.
4/13 A kérdező kommentje:
Csak jövőre lesz esküvőnk, de most is látom, hogy 4-5 hónapra minden be van telve.
2020. márc. 11. 23:04
5/13 anonim válasza:
Pedig vannak kisebb helyek, vagy nagyobb helyek kisterme.
6/13 anonim válasza:
Nem véletlenül modjuk mindig ilyen esetekben, hogy keressetek kifejezetten kisesküvős helyeket. A saját esküvőmnél én is eleinte próbálkoztam nagyobb helyeknél, de hol egy másik csoport mellé akartak bezsúfolni minket, hol csak le akartak tudni. Mindig éreztették velünk, hogy belőlünk nem lesz annyi bevételük, mint egy nagyobb csoportból. A kisesküvős helyeken viszont kifejezetten ekkora csoportra készülnek. :)
7/13 anonim válasza:
Mi 13-an voltunk, mégis kaptunk külön termet. Szóval keresgélj, vendégként is voltam már nem egy 30-40 fős esküvőn, ahol volt külön terem. Ha meg csak jövőre lesz az esküvő, bőven van még idő keresgélni, hiszen kevesebb dologgal kell összegyeztetni. Hacsak nem ragaszkodtok szigorúan egy adott dátumhoz.
8/13 anonim válasza:
Mi huszonöten voltunk összesen, nagy hely kis különtermében voltunk. Nálunk sem volt lagzi, csak egy ünnepi vacsora. Találni fogsz, csak keresgélj. Merrefelé szeretnétek?
9/13 A kérdező kommentje:
Vas megye, rugalmasak vagyunk a várost illetően.
2020. márc. 13. 10:50
10/13 anonim válasza:
Miért nem hagyod ezt a dolgot az esküvőszervezőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!