Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre ez gáz ajándék lenne?
Áprilisban megyek egy esküvőre a barátnőmmel.
Fogalmam sincs hogy mit illik adni ajándékba, nem sűrűn járok esküvőkre, legutóbb gyerekkoromban voltam.
Arra gondoltam, hogy ilyen Feldobox-os élmányajándékot adnánk:
Egy kis háttérinfó: 22 éves egyetemisták vagyunk, diákként dolgozunk, így nem túl nagy a jövedelmünk.
Kérdés az, hogy:
- lehet-e tudni, hogy minek örülne az ifjú pár - egyáltalán nem ciki rákérdezni, sőt...
- milyen kapcsolatban vagytok velük
Ha pl. pénznek örülnének, akkor inkább tegyétek az ajándékra szánt pénzt borítékba (bár azéárt ha időben szóltak, van időtök spórolni többet is). Ha annyira kedvelnek titeket, hogy meghívtak, akkor tisztában vannak azzal is, hogy nem vagytok krőzusok / milyen anyagi helyzetben vagytok, akkor nem várnának el nagyobb összeget akkor sem, ha mondjuk közelebbi kapcsolatban vagytok.
Amúgy ha nem közeli rokonok vagytok, akkor sztem amúgy sem gáz ilyesmi értékben adni, esetleg azért egy 5e-t még hozzádobnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!