Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre ez gáz ajándék lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre ez gáz ajándék lenne?

Figyelt kérdés

Áprilisban megyek egy esküvőre a barátnőmmel.

Fogalmam sincs hogy mit illik adni ajándékba, nem sűrűn járok esküvőkre, legutóbb gyerekkoromban voltam.

Arra gondoltam, hogy ilyen Feldobox-os élmányajándékot adnánk:

[link]

Egy kis háttérinfó: 22 éves egyetemisták vagyunk, diákként dolgozunk, így nem túl nagy a jövedelmünk.

2020. márc. 8. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Kicsit az.
2020. márc. 8. 22:57
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem gáz.

Nem írtad milyen kapcsolatban vagytok az ifjú párral, mennyire ismeritek őket. Ha mondjuk ők csak a rántott husi töltött káposzta körökben mozognak, akkor nem biztos, hogy annyira jó ötlet.

2020. márc. 8. 23:24
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem gáz. Én örülnék neki. Tök jó, hogy válogathatnak a helyek között.
2020. márc. 8. 23:37
 4/13 anonim ***** válasza:
14%
15 ezer forintos ajándék kevés esküvőre; ha mellé adtok pénzt is, akkor jó.
2020. márc. 8. 23:38
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy kevés!

Ha nem rokon, vagy nagyon közeli barát, szerintem pont jó. Ha elérhető közelségben vannak beváltóhelyek.

2020. márc. 8. 23:57
 6/13 anonim ***** válasza:
22%

Nem vennék ilyesmit.

Megkérdezném, hogy egy bizonyos kereten belül minek örvendene.

2020. márc. 9. 00:56
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Mondjuk érdemes azért puhatolózni, hogy minek örülnének. Vannak, akik pénzt kérnek, tehát fölösleges variálni és túlgondolni az ajándékötletet.

Én egyébként örülnék ennek, bár én sok ajándéknak tudok örülni. És ez pl. jobb, mint egy 57. porfogó vagy valami olyan háztartási cucc, amiből kaptunk már hármat...

2020. márc. 9. 08:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Most volt az eskuvonk, kaptunk ilyen elmenydobozokat, nagyon orultunk neki, majd elromantikazzuk ott es akkor amikor szeretnenk/belefer az idonkbe. Teljesen jo!
2020. márc. 9. 08:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez tök jó ajándék, én legalábbis örültem volna neki. De az tényleg nem mindegy, hogy a pár jár-e egyáltalán étterembe, mert ismerek olyant, aki azt se tudná, hogy kell étteremben viselkedni, mert sosem voltak még, így ők feszélyezve éreznék magukat.

Ha viszont nem akarod túlgondolni, akkor adjatok simán csak pénzt, azzal sosem lehet mellélőni.

2020. márc. 9. 09:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ennek örülnék ha az én esküvőm lenne.

Mi az esküvőnkre milliónyi kristálypoharat kaptunk, szerencsére volt az összesen ilyen matrica, hogy ki lehessen cserélni, mert ilyet nem használunk egyáltalán és nem is tetszenek.

Amiknek örültünk tényleg, az ehhez hasonló ajándékok voltak, mondjuk mi is fiatalok vagyok és nem volt hagyományos az esküvőnk.

2020. márc. 9. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!