Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha stílusában nem egyforma a 2 karikagyűrű?
Nekem szemely szerint nem tetszik a gondolat. A karikagyuru az osszetartozas jelkepe, szerintem igy kezenfekvo, hogy egyformák, ez jelkepezi hogy osszetartozunk. Egy kósza pillanatra nalunk is felmerult - mondták az ékszerboltban, hogy nem kell hoyg egyforma legyen - de nekem olyan furcsa lenne, hogy ugyanolyan karikagyurum van mint pl. a szomszédnak, de a férjemére nem hasonlít...
De persze mindenki másképp csinálja, mindenkinek más a fontos, nem fogjatok attól egymást jobban szeretni, mert egyforma gyurutok van, ahogy attol sem, ha két kulonbozo, vagy esetleg ha nincs is gyurutok.
Kinek hogy tetszik.
Én is azok táborát erősítem, akik szerint a gyűrű "egy pár", az összetartozásunkat jelképezi, vagyis legyen azért közük egymáshoz, ha nem is teljesen egyformák. Nekem fura, ha a kettő teljesen más.
Egyébként a miénk annyiban tér el, hogy az enyémben van kő, a férjemében pedig nincs. Azt gondoltuk, hogy nem fogunk olyat találni, ami mindkettőnknek egyformán tetszik és jól is áll, de végül a sokadik bolt sokadik gyűrű párosa után megtaláltuk. Annyi lehetőség van ma már és annyira személyre szabnak ma már egy gyűrű szalonban bármit, hogy nehéz elképzelni, ha egy pár nem talál számukra megfelelő egyformát, vagy legalább hasonlót. Én ezért is furcsállom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!