Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Előfordult már veled, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veled, hogy meghívtak egy esküvőre, de nem mentél el rá?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az oka?

2020. febr. 2. 14:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Munkatársam mindenkit meghívott a munkahelyről. Együtt adtunk ajándékot,de nem mentem el. Nem volt személyes dolog. Mindenkit meghivott, ezért úgy voltam vele, hogy mindegy neki ki lesz ott.
2020. febr. 8. 10:08
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Kolléga esküvőjére én sem mentem el, mert nem volt kedvem.

Meg volt 2 esküvő 1 időpontban, ott értelemszerűen csak az egyikre tudtam menni

2020. febr. 8. 11:19
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Több ilyen alkalom is volt - mondjuk a többség ilyen "munkatársak kiküldték bulk e-mailben az irodában mindenkinek, hogy szeretettel várják őket"-jellegű meghívások voltak... azok közül csak arra mentem el, aki közelebb állt hozzám. Illetve még exem meg anyja hívott vki olyannak az esküvőjére, akiről még csak nem is hallottam sosem kb. 2 hónappal azután, hogy összejöttem a párommal, hogy "ha szeretnél, eljöhetsz". Mivel nem ismertem, nem láttam értelmét.
2020. febr. 13. 19:03
 24/26 anonim ***** válasza:
Hát szívem szerint a húhomét is kihagynám. Nagyon nem kedvelem a pasiját. Az a baj,hogy más okot fognak feltételezni a rokonok és így rám nézve lenne kellemetlen. De azért kibújhat a szög a zsákból addig.
2020. febr. 13. 20:47
 25/26 anonim ***** válasza:
Volt már párszor, hogy több esküvőre hívtak meg, de egy napon voltak, mivel osztódni nem tudok, így csak egyre tudtam menni.
2020. febr. 24. 16:42
 26/26 anonim válasza:
Közeli hozzátartozó egy éven belüli halála miatt nem mentem el.
2020. márc. 5. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!