Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veled, hogy meghívtak egy esküvőre, de nem mentél el rá?
Igen ,az hogy engem meghívtak páromat nem így pofátlan ak éreztem és nem is vettem tudomást róla csak jeleztem,hogy köszönöm de Nemtudom menni.
A másik esetben sajnos rosszul álltam anyagilag és nem futotta volna uzikoltsegre és minden másra iy nem mentem el ,de egy szerényebb ajándékot elküldtem nekik postán keresztül.
Jah au első leirtnal nem kaptak ajándékot sem,bunkó húzás volt tőlük ez,hogy egyedül hívtak mert másfél éve Elettarsam volt nem kaland.
Igen, a barátom testvérének az esküvőjére.
Több oka is volt, anyagilag se álltam jól akkoriban, utazni is kellett volna, de leginkább az, hogy utálom azt a csajt akit elvett. Meg nem is éreztem hogy ott lenne a helyem, mert ilyen rapid-esküvő volt (több mint 5 hónapos terhes volt a csaj, a gyerek miatt házasodtak), kb. 10 meghívottal.
Idén augusztusban lesz nekik templomi is, oda hasonló okok miatt nem megyek el (elvileg meghívnak) + katolikusként képmutatásnak tartom, hogy gyerek után kell a templom.
Lehet, hogy bunkóság de az ilyen "fizesd ki a szállásod, fizess ennyit a kajába, a ruhád ára 80 ezer forint ami téged terhel és persze ajándékot is kérünk még legalább 50 ezer értékben" típusú esküvőkre sosem mentünk el. Aki nem tudja fedezni a költségeit az ne tartson 10 milliós világra szóló esküvőt. Nem szeretem amikor valaki mások pénztárcájából akarja megvalósítani a kis álomesküvőjét.
De ugyan így nem szoktunk elmenni ha olyan "barát" vagy rokon az illető aki magasról tesz ránk és csak akkor keres ha kell neki valami egyébként meg ott tesz keresztbe ahol tud.
Van még egy harmadik opció ahol nagy a kísértés, hogy ne menjünk de azért általában el szoktunk. Ez olyankor van amikor egyértelmű, hogy a kapcsolat hulladék. Amikor mindenki tudja, hogy fűvel fával csalják egymást, hogy semmi érzelem nincs közöttük, folyamatosak a viták, 3 havonta szakítanak stb. Én egyszerűen nem tudok jópofizni ilyen esetekben, hogy jajj de szép pár vagytok, jajj gratulálok, örökké boldogok lesztek. Annyira nem értettem sosem, hogy egy szar kapcsolatba miért kell házasodni, pár éven belül úgy is elválnak. De az "esélyt" meg szoktuk adni mindenkinek, hátha helyrehozták a dolgot és azért házasodnak (bár ilyet még sosem láttunk de majd egyszer hátha).
Igen, csak a templomi esküvőre hívtak meg, oda nem mentem el.
Meg egy távoli rokon 300 km lévő esküvőre, persze a szállást nekünk kellett volna intézni meg fizetni, azt is passzoltam.
Köszi mindenkinek! Nagyon érdekes szituációkat írtatok.
Én eddig csak betegség miatt nem mentem el.
Igen:
-már elígérkeztünk egy másik esküvőre,
-túl közel volt a szülésem időpontjához,
-aztán túl pici volt még a babám (néhány hetes),
-egyszer pedig előre befizetett nyaralásunk volt arra a hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!